Peyk Nefes Zaman: 22 Eylül 2011 Perşembe - 22:00 Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta - Tam: 23.00 TL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Peyk & Nefes @ Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul

16 Eylül 2011 00:00
Sahnede: Peyk
Nefes
Zaman: 22 Eylül 2011 Perşembe - 22:00
Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta - Tam: 23.00 TL
Öğrenci: 18,00 TL
Bilet: biletix.com

İstanbul'lu müzikseverlerin yakından tanımış olduğu Nefes ve birlikte çalışmanın keyfini iyi müziğe aktaran Peyk güzel bir seri ile 22 Eylül Perşembe gecesi saat 22.30 ve 24.00’da sırayla sınırları aşmak için BronxPi Sahne’de sizlerle buluşacak!

Peyk

Temeli 1991 yılında atılan ve 2006 yılında kadrosu son halini alan ekip vokalde İrfan Alış, gitarda Serdal Ersoy, davulda Ertan Çalışkan, keman ve klavyede Özgür Ulusoy ve bas gitarda Barış Tokgöz birlikte çalışmanın keyfini, iyi müziğe aktarıyor. Bu atmosferle birlikte gelen ilk albümü “Suluşaka”nın yaratmış olduğu dalgayı pekiştirecek, grubun sadık çekirdek dinleyici kitlesini genişletecek nitelikte olan, “İçimdeki İz”, 25 Şubat 2011’de Rakun Müzik işbirliği ile raflardaki yerini aldı.

Bunların yanında Peyk’in söz yazarlığındaki cesareti ve özgünlüğü, “Gamsız Öküz”, “Dol Gözüm Dol” gibi şarkılarda ön plana çıkarken melodik altyapının önemini yitirmediği; blues ve reggae öğelerin dikkat çektiği; trompet, trombon ve akordiyon ile zenginleşen Peyk müziği kendini, “Yol”, “Acının Şarkısı”, “İçimdeki İz” ve “Aşk Ki” gibi şarkılarda yeniden gösteriyor.

Nefes

Istanbul’lu müzik severlerin yakından tanıdığı, Anıl Altınöz, Targan Berk Türe, Gürkan Bozacı, Mehmet Demirdelen'den oluşan Nefes, 2009 Kasım ayında grupla aynı ismi taşıyan ve 7 parçadan oluşan ilk stüdyo çalışmasını, resmi web sitesi www.nefes.com.tr'den ücretsiz paylaşıma açtı.

2011 Ocak ayında, 4 şarkıdan oluşan ikinci stüdyo çalışmasını tamamladı. İki çalışmayı aynı kapak altında birleştiren grup, 11 şarkıdan oluşan albümü, Mayıs ayında Rakun Müzik etiketi ile yayınladı. Albümle aynı zamanda yayınlanan 2. video \"Hep Sen Oldun\" un yönetmenliğini Ceyhun Kıvrıkoğlu yaptı.

Yorumlar

Taze haberler