Merlot Zaman: 30 Ekim 2011 Pazar - 16:00 Mekan: İsim: Hayal Kahvesi Akatlar (Clubsporium) Semt: Akatlar Şehir: İstanbul Adres: Cumhuriyet Cad. 4/6 ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Merlot @ Hayal Kahvesi - Akatlar - İstanbul

18 Ekim 2011 00:00
Sahnede: Merlot
Zaman: 30 Ekim 2011 Pazar - 16:00
Mekan: İsim: Hayal Kahvesi Akatlar (Clubsporium)
Semt: Akatlar
Şehir: İstanbul
Adres: Cumhuriyet Cad. 4/6

Fiyat: 10 TL
Bilet: kapı
--
Yeni Hayal Yeni Konsept Yeni Ruh

Ve yepyeni bir parti! Hayal Kahvesi atmosferinde; canlı müzik, eğlenceli kostümler ve tabii ki hediyeler.

Saat 20:00'de başlayacak olan etkinliğimiz de Parti Hayvanları ve Merlot Band sahne alacak.Ayrıca canlı müziğin ardından DJ performans ile eğlenceye kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Gecede sahne alacak gruplar da dahil olmak üzere partide görevli olan herkes kostümlü katılım gerçekleştirecek. Konuklarımız ve görevli arkadaşlarımızın makyajları için profesyonel bir ekip hazır bulunacak.

Parti hakkında biraz daha bilgi vermek gerekise, Halloween ruhunu yansıtmak için elimizden geleni yaptık ; bal kabağı şeklinde pinatamız, konuklarımıza dağıtmak üzere hediyelerimiz ve tabii ki Halloween'e uygun dekorasyonumuz sizleri bekliyor.

Kostümünüzü nereden alacağınıza henüz karar vermediyseniz; bu konuda size yardımcı olabilecek önerilerimiz var. Dilerseniz Köstebek Shop'ta ki seçenekler arasında size en uygununu bulabilir yada hayal gücünüzden yardım alarak, kendiniz tasarladığınız kostümü diktirmek üzere Erteks Tekstil' e başvurabilirsiniz.


Erteks Tekstil
Dua tepe mah. Feriköy 0212 233 86 08 - 0555 215 08 34

Köstebek Shop:
İstiklal Cd. Aznavur Pasajı Alt Kat 0212 244 99 13

Kapı açılış: 16:00
Giriş:10 TL


Hayal Kahvesi Akatlar (Clubsporium)

0212- 282 79 46 0212-282 72 91
[email protected]


MERLOT & PARTİ HAYVANLARI


MERLOT

Merlot; indie & alternatif rock ağırlıklı repertuara sahip beste odaklı bir İstanbul grubudur. Farklı projelerde ayrı ayrı ya da birlikte yer almış müzisyenlerin biraraya gelmesi sonucu son halini almış olan grup sürekli olarak sahnelerde canlı performanslar sergileyerek kendini göstermekte ve profesyonel anlamda yoluna devam etmektedir. Beste çalışmalarının hızlandığı şu dönemde sahneleri de bırakmayan grubun kendi parçlarını çok yakında duymanız muhtemeldir !

“MERLOT” çalmaktan zevk aldığı parçaları kendince çalma hevesinde olan bir grup olarak bugüne kadar birçok farklı grubun duyduğunuzda şaşırabileceğiniz parçalarına yer vererek sıradışı bir çizgide hareket etmeyi amaçlamış bir gruptur.

Repertuarında; Arid, Coldplay, Dredg, Manic Street Preachers, Nina Simone, Muse, Red hot chili peppers vb. yanısıra George Michael, Madonna, Michael Jackson, Aha, Eurythmics gibi 80' leri, sahnede bilip katılabileceğiniz şarkıları, hatta birkaç Türkçe parçayı mümkün olduğunca kendi yorumları ve soundlarıyla duyabilirsiniz.

* http://www.twitter.com/merlotbandist
* http://www.myspace.com/merlotistanbul
* http://www.facebook.com/merlotistanbul

Yorumlar

Taze haberler