World Choir Games 2012'ye katılan Boğaziçi Caz Korosu'ndan ilk">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Boğaziçi Caz Korosuna 2 Altın Madalya!

12 Temmuz 2012 00:00
Amerika'da gerçekleşmekte olan World Choir Games 2012'ye katılan Boğaziçi Caz Korosu'ndan ilk haftada 2 altın madalya haberi geldi.

90 ülkeden 400'den fazla koronun katıldığı, dünyanın en prestijli koral müzik etkinliği olan World Choir Games 2012’de şampiyonluk için yarışan genç şef Masis Aram Gözbek yönetimindeki Boğaziçi Caz Korosu, 4-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenen yarışmalarda Karma Korolar, Folklor ve Çağdaş Müzik olmak üzere üç farklı kategoride Türkiye'yi temsil ediyor. Ekip, yarışmanın ilk haftasında Karma Korolar kategorisinde dünya üçüncüsü ve Folklor Kategorisinde ise dünya beşincisi olarak iki “Altın Madalya” kazandı.

Boğaziçi Caz Korosu, 13 Temmuz Cuma günü World Choir Games 2012'de yerel saat ile 13:00'te (GMT-5) Cincinnati Masonic Center'da Çağdaş Müzik Kategorisinde yarışacak, 14 Temmuz Cumartesi günü festivalin kapanış seremonisinde sahne alacak.

Bu gurur verici ve sevindirici haberin yanısıra; ekip sponsor desteği bulamadığı için organizasyonun ücretini ödemekte zorluk çekiyor. Ödemenin yapılmaması durumunda koro, pasaportlarına el konulması ve konakladıkları otelde rehin kalma tehlikesi altında.

bogazicicazkorosu.com

Yorumlar

Taze haberler