Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

No Doubt'dan İddialı Dönüş

17 Temmuz 2012 00:00
Kaliforniya çıkışlı Amerikan rock grubu No Doubt yeni bir albümle sahalara geri dönüyor. 9 yıl aradan sonra yayınladıkları ilk single'ları "Settle Down” grubun yayınladığı son albüm "Rock Steady"nin müzikal mirasının bir devamı gibi... Türkiye saati ile yaklaşık 18 saat önce yayınladıkları taptaze single "Settle Down"a önümüzdeki haftalarda bir klip çekmeyi planladıkları açıklanan grubun albümü "Push and Shove"ise 25 Eylül 2012'de raflardaki yerini alacak.

"Settle Down"u dinlemek için tıklayın...

Kısa bir No Doubt Tarihi:
Ska-pop soundlu grubun ilk albümü No Doubt, döneminde grunge hareketinin yaygın olmasından dolayı başarılı olamamıştı. Bir sonraki albümleri Tragic Kingdom, 1990'ların skaya geri dönüşünde rol oynadı ve albümden çıkan üçüncü single "Don't Speak", Billboard Hot 100 Airplay'de on altı hafta boyunca bir numarada kalarak rekor kırdı.
Grup, sonraki albümü Return of Saturn'u dört yıl sonra yayımladı fakat pozitif eleştirilere rağmen albüm, ticari bir başarı elde edemedi. On beş ay aradan sonra grup, reggae ve dancehall müziğini içeren Rock Steady ile geri döndü. Albüm, single'ları "Hey Baby" ile "Underneath It All" ile iki Grammy Ödülü elde etti.
Grup, kariyeri boyunca, iki Grammy Ödülü kazandı ve dünya genelinde 27 milyon albüm satışı yaptı.

Yorumlar

Taze haberler