Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

"İngiliz Aslanı" Steve Harris!

24 Temmuz 2012 00:00
Iron Maiden'ın kurucusu Steve Harris’ten ilk kişisel albüm haberi geldi. "British Lion" yani "İngiliz Aslanı" Steve Harris'in Iron Maiden turne ve konserleri arasında 5 yıldır üzerinde çalıştığı bir albüm. Bu sürpriz albümün 24 Eylül'de raflara çıkması bekleniyor.

Albüm adıyla ve kapağıyla olduğu kadar EMI'nin ifadesiyle sound'u ile de "kükreye kükreye" geliyor. Mix masasında Iron Maiden'ın yanısıra Led Zeppelin, Journey ve Rush albümlerine de mühendislik yapmış olan Kevin Shirley yer almış.

Albümün ismi "British Lion"a gelince, "Her zaman İngiliz olmaktan gurur duydum" diyor Steve, ve ekliyor; "Neden duymayayım ki; İngiliz olmam, benim büyük bir parçam. Elime bayrağı alıp sallayacak ya da nutuk atacak değilim, ve bu politik bir duruş da değil. Nereli olduğunuzla ilgili bu duygu takım tutmak ve tuttuğunuz takımı desteklemek gibi bir şey... Benim için "British Lion" gerçekten güçlü bir tasvir, ve bu da albümün sound'uyla uyuşuyor."

Iron Maiden ile birlikte Steve Harris dünya müzik sahnesinde İngiltere'nin mihenk taşlarından biri, güçlü bir elçisi oldu. Iron Maiden'ın 35 yıllık müzik kariyerinde; 15 stüdyo albümü yayınlamak, tüm dünyada 85 milyondan fazla albüm satmak, 58 ülkede iki binden fazla konser vermek her babayiğidin harcı değil.

Ve artık "İngiliz Aslanı" Steve, Iron Maiden'ın gölgesinden bir adım dışarı çıkarak kişisel müzik vizyonunu dünyaya sunuyor.

‘British Lion’ın şarkı listesi şöyle;

1.This Is My God
2.Lost Worlds
3.Karma Killer
4.Us Against The World
5.The Chosen Ones
6.A World Without Heaven
7.Judas
8.Eyes Of The Young
9.These Are The Hands
10.The Lesson

Yorumlar

Taze haberler