Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mert "BassCat" Ertunç eşliğinde, Sahne bilgisi Workshop'una katılmak ister misiniz?

3 Aralık 2012 10:51
GaRaJ.org'un düzenlediği, Cross Workshop'da gerçekleşecek Stüdyodan Sahneye isimli workshopumuz 16 Aralık günü sizlerle buluşuyor.

Mert "BassCat" Ertunç tarafından sizlere sunulacak birbirinden güzel sahne bilgisi siz katılımcılarımızı bekliyor. Workshop içeriğinde Sahne duruşu, sahne iletişimi, dinleyici ile iletişim, hata kapatma teknikleri, sahne dizilimi olacaktır.

Peki Mert Ertunç kimdir? Türkiye'nin tek bas gitar ve müzisyen sahnesi eğitimi veren okulu Bas Fakultesi'nin kurucusu ve eğitmeni olan Mert Ertunç, aynı zamanda drum and bass magazine dergisi yazarı ve polimer gitar ve bas gitarlar üreten Basscat® markasının sahibidir. 90'li yıllardan beri sayısız grup ve sanatçı ile çalışmalarından edindiği sahne deneyimini öğrenmeye meraklı genç müzisyenler ile paylaştığı seminer ve sahne eğitim programlarını hem Bas Fakultesi, hem de çeşitli universiteler bünyesinde devam ettirmektedir

Katılmak isteyen takipçilerimizin öncelikle rezervasyon yaptırması gerekmektedir. Bunun için dilerseniz [email protected] adresine mail atabilir yada 0541 589 04 75'den kendisine ulaşabilirler.

Yer: Cross Workshop Studio
Tarih: 16 Aralık / Pazar
Saat: 17:00

Yorumlar

Taze haberler