Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler

Sepultura @ Yeni Melek - İstanbul

30 Mart 2005 00:00
Eleştiri :: Sepultura'nın 23 Mart 2005 tarihinde İstanbul - Yeni Melek Gösteri Merkezi'nde verdiği konserin kritiği

... Beklediğim şarkıların hepsini çaldılar diyeyim de gelmeyenler kafalarını duvarlara vursunlar :) ...

Sepultura geldi geçti...

Irkçı bir insan değilim ama zenci sevmem;) Ama efenim bu Derrick Green beyfendi neymis öyle ya?

Konserden ziyadesiyle tatmin oldum. Sahneye gec ciktilar, seyirci olarak isyan ettik ama adamlar hakkını verdiler.

Ben davulu cok tuttum bunu bi söyleyeyim en başta. Igor süper süper. Hala cok iyi, cok sert. Andreas Kisser'in sololari müthisti yine, gitarina kurban olurum. Paulo Jr. pek bi arkada kalmisti, atraksiyonu yoktu. Demem o ki, Max'siz de olmus, zencili de olmus:)

Konser mekanı, Yeni Melek'ti. Orada en son Sebastian Bach'i izlemiştim. Gözlerim beni yanıltmıyorsa Sebastian Bach'tan daha çok insan vardı. Yine yıllardır gördüğüm tipler, bizim eski kötü keman, hassikthe-r, haydar, ekol, gitanes tayfası, fixti.

Sepultura'dan önce iki tane ön grup çıkmış. Biri False in Truth'tu biri de bilmemkim. False in Truth'u severim. Ancak Sepultura kadar değil:) O yüzden ön gruplari izlemek yerine direkt Sepultura'ya gittik.

Mekana gittiğimizde zaten 21.00'di, evde ve kapıda biraz demlendikten sonra içeri zıpladık. Önce aşağıdaydık. Sonra yanımdaki şahsiyetin baskılarına dayanamadım, "illa balkona çıkalım" dedi. Kendisine her ne kadar "ben her konseri en önden izlerim, uzaktan izlersem bi anlamı kalmaz, burada olmam hissetmem lazım" dediysem de dinletemedim ve biz balkona çıktık. Hayatimda ilk defa balkondan konser izledim. Ne doğru dürüst pogo yapabildim ne de hareket edebildim. Ama yine de balkondaki tiplerin yanına çöreklendim ve balkondan hem sahneyi, hem de aşağıdaki izdihamı görmüş oldum. Yine de aşağıda olmayı yeğlerdim. Bu ilk ve sondu zaten:)

Peki ne çaldı amcalar? Ben zaten Beneath The Remains, Arise, Chaos A.D., Rootz ve Schizophrenia icin gitmiştim. Beklediğim şarkıların hepsini çaldılar diyeyim de gelmeyenler kafalarını duvarlara vursunlar:)

Roots Bloody Roots, Territory, Attitude, Beneath the Remains, Desperate Cry, Refuse/Resist, Arise, Biotech Is Godzilla, Chaos A.D. ilk aklıma gelenler.

Bi ara şeye kil oldum, Andreas'a, herif dünya kupası geçeli kaç zaman olmus, "Turkey 0, Brasil 1" filan dedi. Bok var sanki:) Arada çalınan müziklerde öküzlük yapmalarina sinir oldum. Yaw hic Rammstein'den sonra Limp Bizkit çalınır mı bea?!

Gelen ve baska yorum yapmak isteyen varsa sevinirim. Konser iyiydi, ben memnun kaldim. Sepultura'yı da gördüm, Overkill, Slayer ve in Flames'i merakla bekliyorum. This is the end!



GRJ :: Sepultura

Yorumlar

Taze haberler