Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzik Hayvanı ile Bağımsız İşler

6 Mayıs 2013 13:22
Geçtiğimiz günlerde Kadıköy, bağımsız müzik etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Bunlardan biri bağımsız olarak varlığı sürdüren Peygamber Vitesi ve Rehber gruplarının albüm lansmanlarıydı. Karga’da gerçekleşen bu gecede iki grubun Müzik Hayvanı’nın desteğiyle çıkan albümlerini dinleme fırsatı yakaladık.

Bir diğer etkinlik ise yine Müzik Hayvanı tarafından organize edilen Bağımsız Festival’di. Bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen festivale, üç gün boyunca, Kadıköy Sahne ev sahipliği yaptı. Sekerse Tehlike, Rehber, Replikas, Künt, Ahmet Beyler, Gevende, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Baba Zula festival sahnesinde yer aldı.

Bu etkinlikler sayesinde Müzik Hayvanı’nı daha iyi tanıma fırsatımız oldu. Bağımsız gruplara destek veren ve bağışlarla yoluna devam eden bu güzel müzik oluşumu, tüm ürünlerini ücretsiz bir şekilde internet sitesinde sunuyor. İnternet üzerinden indirmenin yanı sıra, basılı ürünleri de mevcut. Basılı ürünlerini çeşitli müzik marketlerden veya çeşitli yerlerden ücretli-ücretsiz elde edebilirsiniz. Aşağıda Müzik Hayvanı’na ulaşabileceğiz bazı yerleri sizlerle paylaşıyoruz.

Beşiktaş: Pan Kitabevi
Cihangir: Opus 3A
Kadıköy: Flaneur
Kadıköy: Vintage Records
Kadıköy: Zihni Müzik
Taksim: Deform

Müzik Hayvanı’nı ve bundan sonraki çalışmalarını GaRaJ'dan takip edebilirsiniz.

Yazar: Aslı Serindağ

Yorumlar

Taze haberler