Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Wax Poetic - On A Ride

23 Mayıs 2013 06:12
Dünyaca ünlü saksafon enstrumantalistimiz İlhan Erşhain'in uluslararası oluşumu Wax Poetic'in yeni albümü raflardaki yerini aldı.

Grubun adıyla aynı ismi taşıyan ilk albümlerini 2000 yılında yayınlayan Wax Poetic, bu albümde Norah Jones ile çalışmıştı. 2003 senesinde Wax Poetic, vokallerinde Norah Jones, U-Roy, N’Dea Davenport ve Saul Williams gibi önemli sanatçıların yer aldığı “Nublu Session”ı yayınladı. Sonrasında her biri ismini veren şehirlerin lokal özellerini yansıtan “Wax Poetic Copenhagen”, “Wax Poetic Istanbul” and “Wax Poetic Brasil” üçleme albümünü yayınlayan Wax Poetic, “On A Ride” albümünde yepyeni bir coğrafyaya açılıyor.

İlhan Erşahin’in uzun süre birlikte çalıştığı İsveçli Klas Wikberg’in prodüksiyonunu istlendiği “On A Ride”, klasik Amerikana ruhu ve coğrafyasından öğeler barındırırken, yepyeni bir açılımla acid-jazz, groove, trip-hop ve drum'n bass gibi modern ritimleri elektronik bir altyapıda bir araya getiriyor.

Son olarak vokallerde büyüleyici sesiyle Sissy Clemens ve besteci & gitarist Gabriel Gordon’ı dahil eden Wax Poetic, “On A Ride” albümünde ayrıca Norah Jones, Nathalie Walker ve Jovanotti ile birlikte çalıştı.

Yeni albümde Norah Jones'un eşlik ettiği Wax Poetic şarkısı, Fall Away:

Yorumlar

Taze haberler