Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Fender Ailesinin Yeni Üyesi Dimension Bass Serisi

1 Ekim 2013 12:35
Bass Gitarın mucidi Fender, efsanevi Precision Bass ve Jazz Bass modellerine yeni seri Dimension'ı ekledi. Fender Dimension Bass Serisi 15 Kasım'da Garaj Dükkan'da!

Dört telli ve beş telli modelleri olan American Deluxe Dimension Bass ve American Deluxe Dimension Bass HH dişbudak gövde ve asimetrik sap gövde birleşiminin şekli sayesinde çok rahat bir çalım sağlamakta. Bütün modellerde asimetrik “C” şekilli akçaağaç sap, Posiflex™ grafit sap destek çubukları, sap gövde birleşim yerinde sap çeliği ayar girişi, el ile cilalanmış gövdeler ve beş vidalı sap plakası bulunmakta.

Bas gitarlar aynı zamanda 21 medium-jumbo perdeli ve kemik üst eşikli, bileşik-yarıçaplı akçaağaç ya da gül ağacı klavye seçenekleri sunmakta. Diğer özellikleri arasında bir adet Dimension Bass humbucker manyetik (HH modellerde çift humbucker), 5 yollu manyetik seçici anahtar (American Deluxe Dimension Bass IV HH modelinde), 18 volt dahili preamp, 3 bant aktif ekolayzır, 3 katlı siyah pickguard, tırtıklı krom kontrol düğmeleri, Fender Hi-Mass köprü, eski tip akort burguları, askı kilitleri, gövde yanına yerleştirilmiş oval jak çıkışı, gövde arkasına montelenmiş pil bölmesi buluyor. Bütün modeller göz alıcı Naturel, Siyah, Cayenne Burst ve Violin Burst renklerinde üretilmekte.

Justin Norvell (Fender Pazarlama Bölümü Başkan Yardımcısı) Yeni Bass Serisi Dimension'u şöyle anlatıyor.

“Bu gitarı da 50’li ve 60’lı yıllarda nasıl yaratıyorsak öyle yarattık. Yaklaşık iki buçuk yıllık geliştirme aşamasında onlarca sanatçıyı sürece dahil edip onların fikirlerini aldık. Bu gitarın her parçası yepyeni. Precision Bass ve Jazz Bass modellerinin kalıplaşmışlığını bir kenara bırakıp sıfırdan bir gitar üretmek hepimiz için inanılmaz bir heyecandı. Ortaya çıkan sonuçtan gayet memnunuz.”



Fender Dimension Bass Serisi 15 Kasım'da Garaj Dükkan'da!

Yorumlar

Taze haberler