Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

... Yenilenen Kadro ...

2 Aralık 2004 00:00
Evet arkadaşlar, 25 Kasım 2004 tarihinden itibaren eski davulcumuz olan Tolga'yla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Tolga'nın grup elemanlarına uzak olması ve stüdyo çalışma saatlerine ayak uyduramaması nedeniyle bize daha yakın olan ve çalışmalarımızda bize daha kolay uyum sağlayacağını düşündüğümüz Kerem'i grubumuza dahil ettik. Kerem'in bundan sonra grubumuza büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Stüdyo çalışmalarımızda da zaten bunu belli etti kendisi...

Bildiğiniz gibi, uzun bir dönem bass gitarist problemi yaşadık. Baran'ın stüdyo çalışmalarına katılamamasından dolayı gruptan ayrılmasından sonra, eski bass gitaristimiz ve bir dönem lead gitaristliğimizi yapan Volkan tekrar grubumuza geri döndü. Volkan'ın da grubumuza gerek müzik bilgisiyle, gerek kişisel yeteneğiyle, eskisi gibi çok olumlu katkılarda bulunacağından hiç şüphemiz yok.

Artık, kadromuzun da yerleşmesiyle, beste ve repertuar genişletme çalışmalarımızı daha da hızlandırıyoruz. Düzenli olarak Maltepe Dragos Müzik Evi'nde çalışmalarımıza başladık. Stüdyo çalışmalarımıza gelip bizi canlı canlı dinlemek isteyen arkadaşlar bana (Ktulu) ulaşabilirler. :)

Yorumlar

Taze haberler