Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ceylan Ertem @KadıköySahne

5 Nisan 2014 07:16
Yaptığı işlerle kendinden bahsettiren, konserden çıktığımızda bir sonraki konser ne zamanmış diye baktıran kadın sanatçımız Ceylan Ertem, 3 Nisan akşamı KadıköySahne'deydi.

Mart ayında 'Cadı Avı' projesiyle aynı sahnede seyirciyi büyülemişti, ki o geceki performans benim izlediğim en iyi Ceylan Ertem performansıydı. 'Cadı Avı' projesinde Şebnem Ferah, Aylin Aslım,Umay Umay, Yıldız Tilbe, Sezen Aksu, Zuhal Olcay gibi kadın sanatçıların şarkılarını seslendirirken, müzisyen ekibinde de Ediz Hafızoğlu, Murat Çopur, Cem Tuncer ve Engin Recepoğulları yer alıyordu. Söylediği her şarkıyı kendininmiş gibi hissettirmesi sanıyorum onu bu kadar beğenmemizdeki en büyük etkenlerden biri.

'Cadı Avı' gecesinin bence en güzel parçaları Aylin Aslım - Senin Gibi, Şebnem Ferah - Bugün, Zuhal Olcay - İyisin, Umay Umay - Düşmedim Daha, Sezen Aksu - Deli Kızın Türküsü ve Son Bakış idi. Özellikle 'Son Bakış'ı Ceylan Ertem'den dinlemeniz gerektiğini düşünüyorum. O gece konserin son şarkısıydı ve gözlerimiz dolmadan geceyi bitiremedik.

'Soluk & Ütopyalar Güzeldir'e dönecek olursak, ekip birazcık değişiyor. Ediz Hafızoğlu ve Murat Çopur'a, Cenk Erdoğan ve Ercüment Orkut dahil oluyor. Sadece iki albümden parçalar çalmıyorlar, yine MFÖ, Sezen Aksu coverlarını da çalıyorlar.

Sanıyorum seyircilerin büyük bir çoğunluğu daha önce Ceylan Ertem'i izlemiş ve tekrar izlemeye gelenlerden oluşuyordu. Konser sonrasında ise verilen tepkiler her zamanki gibi değişmedi. Tatmin edici bir gece olduğu konusunda birçok kişiyle hem fikir olduğumuzu düşünüyorum.

Bu güzel gece için Ceylan Ertem ve ekibine, birçok konserde olduğu gibi bu gece de bizi ağırlayan KadıköySahne'den Aysun Gündoğdu'ya ve KadıköySahne çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki günlerde hangi mekanda, hangi konser olduğunu merak ediyorsanız hepsine GaRaJanda bölümünden ulaşabilirsiniz.

Aslı Serindağ

Yorumlar

Taze haberler