Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

One Direction'ın merakla beklenen yeni albümü Four yayınlandı.

20 Kasım 2014 01:25
One Direction’ın, “Yılın En Çok Satan Albümü” olan “Midnight Memories” albümünün ardından “FOUR” adlı yepyeni albümü şimdi müzik marketlerde!

Günümüzün en başarılı pop müzik grubu One Direction’ın, iTunes’ta ön-siparişe açıldığı andan itibaren Türkiye dahil tam 67 ülkenin de listelerinde 1. sıraya yerleşen “FOUR” albümü Sony Music etiketiyle yayınlandı!

Her albümde daha kişisel bir hale gelen grubun şarkıları, “FOUR” albümünde de grubu bir üst seviyeye taşıyor. Albümün çıkış şarkısı olan ve geçtiğimiz günlerde Danny DeVito’nun da yer aldığı bir video kliple One Direction hayranlarının beğenisine sunulan “Steal My Girl” şarkısı; grubun sadece pop değil farklı türlerden de ilham alan ve gelişen müzikal yönünü gözler önüne seriyor. Grup üyeleri Louis ve Liam’ın geçen yazın en popüler şarkılarından biri olan “Best Song Ever”ı yazan Ed Drewett, Wayne Hector, Julian Bunetta ve John Ryan ortaklığı ile yazdığı şarkı; hayranlarının yeni albüme ilişkin meraklarını bir nebze giderdi.

One Direction, aynı zamanda yeni albümü “FOUR”un yayınlanmasından hemen önce, kırdığı dünya rekorlarına bir yenisi daha ekledi. Albüm duyurusuyla birlikte albümde yer alan “Fireproof” şarkısını hayranlarına ücretsiz olarak hediye eden grubun bu şarkısı “24 Saat İçinde En Çok İndirilen Ücretsiz Şarkı” oldu. Türkiye’deki hayranların da büyük ilgisini gören şarkı 1,089,278 kez indirildi.

Yorumlar

Taze haberler