Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

St. Vincent Signature Ernie Ball Music Man

14 Eylül 2015 23:56
Dünyanın önde gelen müzik aleti, gitar telleri ve aksesuarları üreticisi Ernie Ball, Grammy ödüllü müzisyen ve gitarist St. Vincent (Annie Clark) ile beraber yeni bir imzalı modeli tanıtıyor. Tasarımı Ernie Ball Music Man’in ödüllü mühendislik takımından destek ile St. Vincent tarafından yapılmış olan bu eşsiz gitar, sanatçının yapısına, çalma tekniğine ve kişisel tarzına mükemmelen uyacak şekilde üretildi.

Ernie Ball Music Man'in San Luis Obispo, Kaliforniya fabrikasında üretilen St. Vincent modeli siyah veya boyası bizzat Annie tarafından elle karıştırılmış özel Vincent Mavisi renklerinde. Afrika maunundan gövde, Ernie Ball Music Man tremolo sistemi, elle yağlanmış gülağacı sap ve klavye, özel St. Vincent pozisyon işaretçileri, Schaller kilitli akort burguları, özel konfigürasyonlu 5 yollu manyetik seçici düğme ve 3 mini humbucker manyetiğe sahip gitar Ernie Ball Regular Slinky gitar telleri takılı olarak geliyor.



St. Vincent bu gitarı ilk olarak geçtiğimiz günlerde Taylor Swift'in Los Angeles konserinde Swift ve efsanevi müzisyen Beck ile sahne alarak dünyaya tanıttı. Konserden bir görüntü için burayı tıklayınız. St. Vincent Signature Ernie Ball Music Man gitarı çok yakında ülkemizde de satışa sunulacak.

"Tamamen inandığım bu marka, bu aile ile bu kadar kişisel bir gitarı tasarlama fırsatı verildiği için sonsuz minnettarım” diyor Annie Clark (St. Vincent). "Bir gitarist olarak sahibi olduğum deneyimin tamamı bu enstrümana yatırıldı. Bir gitarda rahat ve hafif olması ve ton esnekliğini kaybetmeden tertemiz sesler verebilmesi gibi benimle aynı öncelikleri paylaşanlara yardım ve ilham sağlamak için bir çalgı yaratmayı hedefledim. St. Vincent Signature Ernie Ball Music Man gitarını gururla sunarım."

"Annie ile St. Vincent modelini geliştirmek kariyerimin en yüksek noktalarından biri oldu." diyor Ernie Ball Music Man yönetim kurulu başkanı Sterling Ball. "Geçen 30 yılda birlikte çalıştığım en iyi gitaristlerden biri olmasının yanında gitar tasarımcısı olarak da en az müzisyenliği kadar yetenekli. Annie’nin hayalini gerçekleştirmesine yardım etmek için bizi seçmesinden inanılmaz gururlandım. Ailemizin bir parçası olduğu için onur duyuyoruz.”

Yorumlar

Taze haberler