Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

İzmir'den "Kabare" Yükseliyor !!!

26 Kasım 2015 12:02
2010 yılında Kerem, Can ve Aslı tarafından 'Rainbow Box' adıyla kurulan grup, 2012 yılında gerek seçtikleri müzik tarzı,gerekse sahne şovlarının değişimiyle paralel olarak 'Kabare' adını almıştır. Türkiye'nin dört bir yanında konser ve bar programlarını sürdüren grup; Athena, Zakkum, Gece Yolcuları, Mirkelam, Cem Adrian, Ogün Sanlısoy gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşmış ve 2015 yılında nihai kadrosuna Onur ve Cengiz'i de dahil ederek ulaşmıştır.

Alternatif Rock ile 'Kabare'nin eğlenceli eleştirisini müziğinde ve sahne şovunda birleştiren ve bunu son derece yüksek bir enerjiyle dinleyicisine ulaştıran grup, konserlerinde kendilerine ait parçaların aldığı ilgi üzerine albüm çalışmalarına hız verdi. bestelerinde 'eleştiri,hayata dairdir ama önce insanın kendisinden başlar' düşüncesini hem eğlenceli hem de ironik bir biçimde dinleyicisine sunmaktadır.

"Adım Sende Kalsın" ismini verdikleri dört şarkıdan oluşan Albüm çalışmalarında söz ve müziği grubun gitaristi Kerem Yalçın'a ait olan bestelerin aranjesinde Emrah Alpat ile çalışan grup, kayıtlarını ve mix/masteringlerini Deney Evi stüdyolarında tamamlamıştır.

Vokalde Can Yıldız, Bas Gitar ve Geri Vokallerde Aslı Yalçın, Gitarda Kerem Yalçın, klavyede Onur Pak ve Davulda Cengiz Biçer yer alıyor. enerjisini ve müziğini geniş kitlelere taşımayı amaçlayan Kabare, "Perdelerini Açıyor!!"

Yorumlar

Taze haberler