Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hit ile müziğini iTunes, Spotify vb. platformlarda yayınla!

3 Mayıs 2016 13:34
Dünyada ve ülkemizde müzik sektörünün ne durumda olduğunu herkes gibi sen de iyi biliyor olmalısın. Müzik üretiminin hatta herhangi bir sanat üretiminin belli kitlelerin tekeli haline gelmesi seni de rahatsız etmiyor mu? Bu gidişata dur demek, müziğine sahip çıkmak isteyen herkesi bir araya getirmek ve bir yenilik yaratmak niyetiyle “Hit”i kurduk.

Tüm dünyada uzun zamandır varolan Online Music Distribution hizmetini, “Hit” ile artık Türkiye’de kullanıma sunuyoruz.

''Müziği parası olan yapsın" düşüncesinden uzaklaştırıp fabrika ayarlarına geri döndürüp, herkesin müziğini yapıp duyurmasına olanak sağlamak istiyoruz. “Hit”i online bir platform olarak oluşturmamızdaki neden, müziği hiçbir şekilde sınırlamayıp dünyanın her yerinden aramıza katılacak müzisyenlere kapımızı açmak. Burada neler yapabileceğini söyleyelim. Üyelik oluşturup şarkını Ttnet, Turkcell Müzik, iTunes, Spotify vb. bir çok platformda paylaşıma açıp kazanç sağlayabilirsin. İstersen kendi promosyon çalışmanı yapıp adını daha büyük kitlelere duyurabilirsin. Sunduğumuz sound design hizmetimizle mix & mastering yaparak kayıtlarının kalitesini dünya standartları ölçüsünde yayınlayabilirsin.

“Hit” olarak bu süreç içerisinde haklarını %100 koruyoruz, güncel ve gelecekteki hizmetlerimizle senin en büyük destekçin oluyoruz.

Daha ne duruyorsun? Aramıza katıl. Seni bekliyoruz.

“Hit Production” www.hitproduction.org

Yorumlar

Taze haberler