Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Taylan Ünlü-Utan Dünya EP

1 Mart 2017 11:21
24.02.2017'de SG Productions Etiketiyle Çıkan Taylan Ünlü'nün Utan Dünya isimli EP'nin "Herşey Yalan" İsimli Şarkısı Yükselmeye Devam Ediyor!

Apple Music'in 61 şarkıdan oluşan "Zirvedekiler Türkçe Rock" Listesinde 2. Sıraya Yükseldi!

UTAN DÜNYA’NIN HİKAYESİ
ABD’nin 2003 yılında gerçekleştirdiği Irak işgali neticesinde meydana gelen sivil Irak halkının yaşadıkları kötü olaylarının haberlerinden etkilenmesi sonucu yazdığı Utan Dünya, savaşa karşıt protest bir şarkıdır. Rock tarzında düzenlenen utan dünya gitar soundları ve duygusal sözleriyle öne çıkmaktadır.

Özür dilerim de ise sanatçının duygu yoğunluğunun yüksek olduğu şarkı sözlerinde, ilişkilerin zora sokulmamasını, zor anlarda bile tarafların kolayca “Özür Dilerim” demesiyle büyüyebilecek sorunları kolayca çözülebileceğini anlatıyor Taylan. Oldukça duygusal armonilerin ve melodilerin gezindiği şarkının, akustik gitar melodileri dinleyenleri ayrı bir hayal dünyasına sürüklemektedir.

Yaşadığı büyük bir aşk hikayesini anlatan sanatçı, espirili bir dille aşkların birinci yılını anlatıyor. Aslında kısaca “Herşey Yalan Gerçek Hep Sensin” diye büyük aşkını haykırıyor. Armoni açısından oldukça güçlü bir kompozisyonun yazıldığı, funky / hardrock soundlarıyla harmanlanıp kendi içinde enterasan geçişleri olan dinamik bir şarkı Herşey Yalan.

iTunes
https://itunes.apple.com/tr/album/utan-d%C3%BCnya-single/id1199294709?l=tr
Spotify
https://open.spotify.com/album/6qYw1qgTnCFxCGuu97k8B2
Video Klip Pek Yakında!

Yorumlar

Taze haberler