Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

The Madcap'in ilk albümü The Madcap Rising yayınlandı!

31 Mayıs 2017 12:52
Çeyrek asır sonra Türkiye'de bir Glam albümü yayınlanıyor! Uzun saç, gösterişli, renkli kıyafetler ve yüksek enerjili sahne performansları ile Rock müziğin eğlenceli tarafında duran Glam tarzının, Türkiye’deki kadın vokalli temsilcisi The Madcap’in ilk albümü "The Madcap Rising", Alen Konakoğlu ile birlikte Deniz Sayman ve İzgi Gültekin prodüktörlüğünde Arpej Yapım etiketiyle 26 Mayıs’ta yayınlandı. Albüm şarkılarından "Put The Blame On Me"nin müzik videosu 19 Mayıs’ta müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

"The Madcap Rising", besteleri ve sözleri grubun gitaristi Deniz Sayman’a ait olan ve birkaç şarkının söz ve müziğinde vokalist İzgi Gültekin’in de katkıda bulunduğu 10 şarkıdan oluşuyor. Albümde 9 İngilizce ve vokalist İzgi Gültekin’in müzik yaşantısına gönderme yapılarak, 1 "Bonustrack" Türkçe şarkı bulunuyor.

The Madcap 2015 yılının Mayıs ayında kuruldu. TV8'de yayınlanan 2015 Rising Star müzik yarışmasında yarı finalist olan The Madcap ''Stepped On A Lego'' şarkılarının lansmanını, 2016 Rising Star Yarışmasına canlı yayın konuğu olarak, televizyonda yaptı.

The Madcap Haziran 2016’da dünyaca ünlü Hard Rock Cafe zincirinin global müzik yarışması olan Hard Rock Rising’de jüri ve seyircinin oylarıyla Türkiye 1.si seçildi. Türkiye’nin en büyük festival organizasyonu olan Zeytinli Rock Festivali 2016’da 10.000lerce kişiyi coşturan The Madcap, 12 Mayıs’da Çukurova Rock Festivali 2017’nin açılışını yaptı ve Mayıs ayında The Madcap Rising albüm lansmanı için Antalya, Eskişehir, Bursa, İzmir, Ankara ve İstanbul’da konserler verdi.

Ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmeye aday olan The Madcap, vokalde İzgi Gültekin, gitarda Deniz Sayman ve Doruk Balkaya, bas gitarda Erman Erkılınç ve davulda Faruk Şenel’den oluşuyor. "Aces In My Hand", ''Stepped On A Lego'' ve ''Rock N' Roll Revolution'' tekli ve video klipleri müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu.

Yorumlar

Taze haberler