Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Mehometh'in yeni albümü Discretion 24 Ocakta yayınlanıyor

19 Ocak 2019 07:59
Geçtiğimiz yıl To The Apostles ile çıkış yapan İstanbullu black/death metal grubu Mehometh 2019'a hızlı başladı. Muhteviyatında 1 enstrümantal, 2 Türkçe ve 5 İngilizce şarkı içeren yeni albümü Discretion ile 24 Ocakta tüm dijital platformlarda yeniden yer alacak.

Grubun ilk albümü üzerinden yalnızca 5 ay geçmişken bu kadar hızlı çalışıyor olmaları ise çok şaşırtıcı, genelde gruplar 2-3 senede bir albüm çıkarırken Mehometh daha bir yıl dolmadan ikinci albümün kapak görselini bile takipçileriyle paylaştı.

Kapak demişken değinmeden olmaz,
Tasarlanan ilk albüm kapağı sansüre uğradı ve dağıtımcı şirket tarafından gelen değiştirilme talebi üzerine yeni bir kapak da tasarlandı. Grubun sosyal medya hesapları üzerinden eski ve yeni kapak tasarımını da inceleyebilirsiniz.

Grup yeni albümün ilk performansını ise 2 Şubat cumartesi Kadıköy Woodstock'da gerçekleşecek olan Fark Promotion Fest'te sergileyecek. İlk dönemindeki teknik yetersizlikleri büyük ölçüde gideren grup 2 Şubat gecesi etkileyici bir şov yapacağının sinyallerini veriyor.

Yorumlar

Taze haberler