MAT dört şarkıdan oluşan demosunun kayıtlarını ve basımını tamamladı. Demo hem müzik mağazaları ve stüdyolarda Audio CD formatında ücretsiz olarak">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Demo :: Mat - Ev Yapımı

9 Aralık 2004 00:00

MAT dört şarkıdan oluşan demosunun kayıtlarını ve basımını tamamladı. Demo hem müzik mağazaları ve stüdyolarda Audio CD formatında ücretsiz olarak dağıtılıyor, hem de grubun internet sitesi üzerinden mp3 formatında indirilebiliyor.


Parçalar
Herkes Biliyor
Yosun
Gibi Gibi
Götür Beni

Linklere sağ tıkladıktan sonra "Hedefi Farklı Kaydet" ("Save Target As") seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Dosyalar MAT'ın resmi sitesinde yayınlanmaktadır.

Yorumlar

  • Merhaba,
    Demo vaktiyle sınırlı sayıda ve ücretsiz dağıtıldığı için şu anda bulmak mümkün değil ama Herkes Biliyor'un bulunduğu derleme albüm Karma Karışık'ı D&R gibi büyük müzik marketlerde bulabilirsiniz.
    Ayrıntılar:
    http://www.matonline.net/sarkilar.htm
    Üye
    epi
    Tarih
    18 Şubat 2006 00:00
  • demoyu avrupa yakasında bulabileceğim yerler nelerdir? yüxek seste kliplerini izlemiştim; yosun.. süperdi.. tebrikler!!
    Üye
    crimson J-to
    Tarih
    18 Şubat 2006 00:00
  • ya süper olmus babm bile begendi
    Üye
    desebike
    Tarih
    4 Şubat 2006 00:00
  • böyle bi grup ve hala amatör ... ayıp !!!
    Üye
    PaCiFiC
    Tarih
    14 Ocak 2006 00:00
  • uyum süper....çalanlar süper e vokalde süper....sözler anlamlı,müzikler orjinal...e daha ne olsun be piyasa bikaç albümü olan gruplarda bile bu uyumu bulmak zor...bi saniye şarkı bitti bi daha dinleyim...
    Üye
    GölgE26
    Tarih
    22 Aralık 2005 00:00
  • Fatih, Korhan, Engin... Yapmadım yapmadım ben buraya yorum yaa.. :) Ne zamandan beri hastasıyım grubunuzun.. Rakip olrak gördüğüm için utanıyorum.. Şilede herşey deişmişti, Taksimde içince bambaşka oldu dünyam, müziğe yaklaşımım deişti.. Umarım istekler hep gerçekleşir.. Hiç Bırakma benim favorim.. Şimdiden çevremde MAT fanları oluşmaya başladı, herkese şarkılarınızı yolluyorum, Hiç Bırakma sevgililerin şarkısı olmuş :D çok garip geldi.. Harika yaa... En kısa zamanda görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
    Üye
    SofoS
    Tarih
    5 Aralık 2005 00:00
  • Vokal biraz daha çeşitlenirse o zaman şahane olacak.Başarılar hepinize.
    Üye
    yenirakı
    Tarih
    1 Aralık 2005 00:00
  • çok iyisiniz eminim ilerde dahada güzel işler çıkarıcaksınız şimdiden tebrikler
    Üye
    haki72
    Tarih
    8 Kasım 2005 00:00
  • tutsaklık ve hiç bırakma.... özellikle tutsaklığı dinlemelisiniz..
    bunun için yapmanız gerekn üye olmak...

    www.matonline.net/forum
    Üye
    cammbazzzz
    Tarih
    8 Ekim 2005 00:00
  • Selamlar,

    25 Şubattan beri tonlamaları değiştirmemiştik, şimdi demonun kaydından yaklaşık bir yıl sonra son bir değişiklik yaptık, vokaller daha dolgun, daha doğal bir tona kavuştu. Genel soundda da ufak bir değişikliğe gidildi, eskiye göre biraz daha canlı gelecektir kulağa. Demonun son hali aynı linklerden indirilebilir.

    Forumlarımızda üyelerimize bir sürpriz yaptık, iki yeni şarkımızın kayıtlarını forum üyelerine özel bölümümüzde download'a sunduk.

    Görüşmek üzere
    Üye
    epi
    Tarih
    8 Ekim 2005 00:00
  • diger parçalarını da dinledim. ama yosun gerçekten çok güzel olmuş. evet, "yeni bir zaman, yeni bir mekan, yeni bir hayat olmalı" ... ama ya var mı...
    Üye
    blurred
    Tarih
    21 Temmuz 2005 00:00
  • yosun'u beğendim,başarılar
    Üye
    corinne
    Tarih
    16 Nisan 2005 00:00
  • klip hosuma gitti.. besteler icin ; türkiye icin fazla bile..tebrikler..
    Üye
    Matt Bellamy
    Tarih
    5 Nisan 2005 00:00
  • helal bea daa ne diim cok basarili bir kayit bnce tebrik ederim hepinizi basarilar dilerim yolunuz acik olsun...
    Üye
    guardiann
    Tarih
    25 Mart 2005 00:00
  • Selamlar,
    Kaydı tamamen kendi ekipmanımızla yaptık, tonlamaları ve mixajını da kendimiz yaptık. Beğendiğine sevindim.
    Üye
    epi
    Tarih
    12 Mart 2005 00:00
  • demonuzu yeni dinleme fırsatım oldu. öncelikle başarılar dilerim. müzik tarzınız bana çok yakın olmasa da kayıtlar bence çok çok başarılı olmuş tonlar özellikle de bas soundu çok iyi. müziğe belki de vermek istediğinizden daha fazla bi enerji katmış başarılarınızın devamını dilerim son olarak kayıtları yaptığınız stüdyo hangisi paylaşırsanız çok sevinirim
    Üye
    sft
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • Selams,

    Demodaki şarkıların tonlamaları 24 Şubatta bir kez daha elden geçirildi, özellikle vokal tonlaması ciddi bir değişime uğradı. 25 Şubatta ufak düzeltmeler yapıldı. Sabırla her seferinde yeni kaydı çekip yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Vokalle ilgili yorumlarıyla bize yön gösteren arkadaşlara tekrar teşekkürler.
    Üye
    epi
    Tarih
    26 Şubat 2005 00:00
  • Şarkıların tonlaması 14 şubatta tamamen elden geçirildi. Genel tonlar daha temiz ve canlı bir hal alırken özellikle bas gitarın tonu ciddi anlamda değişti.
    Şarkıları aynı adreslerden indirebilirsiniz...
    Üye
    epi
    Tarih
    16 Şubat 2005 00:00
  • Tekrar selam

    Demomuzdaki Herkes Biliyor adlı şarkımızın bir karma albüm projesinde yer alması için anlaşmaya vardık, şarkının stüdyo kaydı tamamlandı. Albümün ne zaman piyasaya çıkacağı albümde yer alan diğer sanatçıların kayıtlarının ne zaman tamamlanacağına bağlı.

    MP3 bölümünde güncelleme :

    Herkes Biliyor'un canlı davul kayıtları yapıldı, Stüdyo Virüs'te ses teknisyeni Martin Cru Spencer tarafından tamamlanan stüdyo kaydı MP3 bölümüne eklendi, diğer üç şarkının equalizer düzeninde ufak düzeltmeler yapıldı.

    İndirmek için:
    http://www.matonline.net/demo.htm

    Görüşmek üzere
    Üye
    epi
    Tarih
    13 Ocak 2005 00:00
  • :)))))demonusu dinledim yosun sarkisi gercekten cok hos olmus tebrikler... basarilarinizin devamini dilerim
    Üye
    psychotron_13
    Tarih
    24 Aralık 2004 00:00
  • Selam,

    Düşüncelerinizi rahatça yazmanız için yorumlara cevap vermiyoruz ama yorumlarınızı takip ediyoruz, olumlu veya olumsuz eleştiride bulunan herkese teşekkür ederiz.

    Haberle ilgili ufak bir not düşeceğim, eğer dosyalara linkler çalışmazsa şarkıları indirmek için sağ tıklamak yerine linklere basınca açılan sayfadan şarkılar bölümüne gidebilirsiniz. Dosyaları transfer limiti daha yüksek bir servera aktarıyoruz o yüzden direkt linkler çalışmayabilir ama bizim sayfamız www.matonline.net üzerinden şarkılara ulaşabilirsiniz.
    Üye
    epi
    Tarih
    22 Aralık 2004 00:00
  • selam,ancak herkes biliyoru dinlemeye vakit bulabildim ve bu şarkı diğerlerinide dinlemem için bir sebep oldu,zamanım olunca onlarıda dinliycem.Şarkıyı eğlendirici buldum bu sizin vermek istediğiniz duygumuydu bilmiyorum,ama iyisiniz işte ne diyeyim
    Üye
    imago
    Tarih
    21 Aralık 2004 00:00
  • Demoyu ilk dinleyenlerden biri olarak.Hangi aşamalarda ne gibi sorunlarla karşılaşılıp bu işi başardıklarını görmek beni de motive etti.(Aslında bunları ben sorun olarak görüp sürekli soru sormuş olsam da Fatih'in her zaman güzel bir cevabı olmuştur çözmek te hiç zorlandığını görmedim)

    Bestelerden en çok Yosun ve Götür Beni ilgimi çekiyor.Cover da oldukça başarılı ama bu beyinlerin buna ihtiyacı yok:)
    Renk katmış yine de...

    "MAT" bu demoyla özellikle bir müzisyenin sahip olması gereken en önemli 2 etkeni fazlasıyla taşıdıklarını göstermiş oldu.
    Ruh ve Bilgi.

    Son olarak bundan çok eminim ki 2005 yılı içinde büyük kitlelere ulaşacaklardır..(demo şimdilik ileriye dönük küçük bir adım sadece)

    Başarılar...
    Üye
    beverly
    Tarih
    20 Aralık 2004 00:00
  • çok çok güzel olmuş arkadaşlar mükemmel bi ew kayıdı... başarılar
    grup PİİZ
    Üye
    ketcap0
    Tarih
    19 Aralık 2004 00:00
  • müzisyenlerin bir yandan da edebiyatla beslenmesi gerektiğinin güzel bir kanıtı olmuş çalışmanız...şarkı sözleri çok sıradan...gitarcınız gayet başarılı demo biraz onun gitar şovuna dönüşmüş sololar şarkılarınız için çok ağır kaçmış birazcık..tam bir glam rock havası var..onun dışında kendi bestelerinizle uğraşıyor olmanız takdir edilesi bir durum..kolay gelsin çalışmalarınızda..coverınız da gayet güzel olmuş unutmadan..
    Üye
    TANSELUS
    Tarih
    19 Aralık 2004 00:00
  • arkadaşlar harbi süper olmuş bence inşallah allah bizim gruba da (adı İHTİYAR HEYETİ [İh]) demosu yakında burda olur hadi hayırlısı
    Üye
    dEppİŞikK
    Tarih
    18 Aralık 2004 00:00
  • Herkez biliyor şarkısını dinledim..ŞArkı genel hatlarıyla güzel olmuş ama bana fazla popumsu geldi..!Millet vokale bok atmış ama diğer dinlediğim demolardaki vokallere göre fazla bile iyi.Sonuçta bu bir demo bu kadar fazla şey beklemek yanlıştır..
    Üye
    Nofx
    Tarih
    18 Aralık 2004 00:00
  • gusel arkadaslar helal ossun ama daha iyi vokal olabilirdi
    Üye
    Wish_Master
    Tarih
    18 Aralık 2004 00:00
  • Merhaba arkadaşlar grubunuzdan bi haberdardım ama şimdi dinledim haliyle iyi bulduğumu söylemeliyim, eleştiri yazmak istemiyorum eleştiren adamlarıda sevmem; çünkü insanlar genelde neye dayanarak bilmiyorum ama hep bi demo dinlediklerinde albüm kayıtlarıyla kıyaslarlar bence bu saçmalık şimdilik elinizden bu kadarı gelmiş ilerde daha iyisini yaparsınız umarım yılmayın ve devam edin aa vocali arkaya atsanız, abi vocal niye arkada derler. herneyse bildiğinizden şaşmayın ve grubun albümü için en kısa sürede ulaşılmazı oynayan işin üstatlarına ulaşın ve onlara ruhlarınızı sergileyin!
    ASES grubu adına size başarılar diliyorum!
    Üye
    bilgehan
    Tarih
    17 Aralık 2004 00:00
  • en bomba şarkı yosun olmuş, gitar soloları çok güzel oturmuş ve gitar vokal senkronları çok hoş. kısaca en çok gitarları beğendim :) keşke götür beni' nin sonu gerçek sax olsaymış.

    ayrıca kim ne derse desin ne ev kayıtları gördük biz, bence bir çok stüdyo kaydındanda iyi olmuş kayıtlarınız, belki davullar biraz daha ön planda olabilirmiş o kadar, tebrikler.

    genel yorum olarak vokalin biraz daha kendini vererek söylemesi gerekiyor denmiş, bir anlamda buna katılıyorum, insan dinlerken vokalden bir iki numara bekliyor, ama bence bir süre sonra daha iyi olacaktır.

    herkes biliyor belki biraz diğerlerine kıyasla gölgede kalan parça olmuş, diğerleri daha çok hoşuma gitti. ayrıca yosunu playlistte bi kaç kez döndürdüm haberiniz olsun :) özelliklede ortadan itibaren solo molo sonları felan çok çok iyi, keşke pat diye bitmeseymiş diyor insan :)

    başarılar arkadaşlar..
    Üye
    apocalypse
    Tarih
    17 Aralık 2004 00:00
  • tebrikler arkadaslar ama daha iyi bir vocal bu demoyu daha iyi yaparmıs bunun yanı sıra evde bundan daha iyi kayıt elde edilebilir mademki evde yaptınız daha özenli olunabilirmis bu konuda. alt yapılarda biraz daha kuvvetli olabilirmis şarkılar müsait bunu istiyor davullar cok arka planda tonlanmış buda sarkıların özellikle solo bölümlerindeki vurguları öldürüyor bass cok az o dolgunluk hissini vermiyor.......................
    başarılar...
    Üye
    dartanyandan
    Tarih
    15 Aralık 2004 00:00
  • güzel olmuş arkadaşların eline sağlık , illaki eleştiri yapmak gerekirse vokal çok önde gitarlar biraz geride kalmış derim ama bu da güzel olmasını engellemez. bir de gibi gibi de yeterrrrr cektiğiiimm de vokal biraz zorlamış ama oda düzelir. kolay gelsin.
    Üye
    kaplumbaa
    Tarih
    15 Aralık 2004 00:00
  • Gibi Gibi Coverları güzel olmuş,Kayıt kalitesi ve gitar tonlarını iyi kullanmışlar.Yosun şarkısı diğer şarkılara göre daha ön planda. Vokal hep aynı kalıpta ve oktavda söylediği için bana itici geldi,Genel sound ve konsepte bakarsak günümüzde aynı tarzı yapan aynı sounda sahip birçok grup olduğunu düşünürsek farklılık adına bence yapılmış olanı yeniden yapmışlar.
    Üye
    Single_FACTOR
    Tarih
    14 Aralık 2004 00:00
  • Bütün şarkıları dinledim gibi gibi ve herkes biliyor'u daha çok beğendim emeğe saygı göstermesini bilenlerdenim kimse yanlış anlamasın şahsım adına konuşuyorum ben başarılı bir çalışma olarak buldum kolay gelsin...
    Üye
    ROE
    Tarih
    13 Aralık 2004 00:00
  • davul evet çok arka planda kalmış ve bazı senkoplarda gruba eşlik edememiş, artı gerçekten vokal....ne diyeyim..biraz daha kendini vererek söyleseymiş fena olmazmış.
    gitarist arkadaş çok iyi, kendini tamamen olaya odaklayarak çalmış ki bu hissedilebiliyor.Baslar güzel, herşey güzel...
    Birkaç kez dinlemek gerekir..ilk dinleyiş de biraz tatsız gelse de eminim birkaç dinleyişten sonra alışılacaktır.
    gibi gibi çok klasik olmuş.yani senkoplar, davul ritmi.biraz kurban kokuyor..
    Genel anlamda başarılı sayılır.Takdire değer bence.İleri demolarınızı, albümlerini bekliyorum.Ancak dediğim gibi, davulu da abartın kardeşim.kütür kütür davul çalsın albümde.vokal versin kendini iyice yaaa..İyisiniz..
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    13 Aralık 2004 00:00
  • İlk parçayı dinledim...Keşke demo albümünüzde daha çok şarkı olsaymış. Grup arkadaşım pearl çok doğru yorumlar yapmış ancak bi tek solistin sesinin çok soft olmasına katılmıyorum sadece 1-2 yerde detone olmuş...ev yapımı bi kayıt için çok kaliteli...electro gitaristi beğendim.

    www.zenna.garaj.org
    www.zenna.s5.com
    www.soundclick.com/zenna
    Üye
    FıRaTfromZENNA
    Tarih
    13 Aralık 2004 00:00
  • herkes biliyor ve gibi gibi'yi dinledim ama davul çok arkada olmuş gerçekten.ayrıca solistin sesi daha soft kalmış parçaya göre.ama kaliteli bir müzik olmuş başarılar

    www.zenna.s5.com www.zenna.garaj.org

    www.soundclick.com/zenna
    Üye
    pearl
    Tarih
    12 Aralık 2004 00:00
  • standartların üstüne çıkamamış.bence artık bu tarzı daha ayrıntılarıyla ilgilenilmeli.çünkü hepsi birbirine benziyo.ilk dinlediğimde kurban zannettim.ama yinede bişeyler başarılmış.başarılar.
    Üye
    lead
    Tarih
    11 Aralık 2004 00:00
  • Öncelikle gusel seyler yapmaya calismaniz ve insanlara bedava bir muzik dinletisi sunmaniz ayri bir övgu gerektirir bunu söylemeliyim.

    Bu tarz muzik dinlemesemde objektif olarak sunu söylemeliyim sarkilarin gusel.Kayitta fena degil.Ama davul arkadasinda dedigi gibi asiri bogulmus ve geride kalmis buda kayit yaptiginiz studyonun amatörlugunden olsa gerek.

    Herseyin sizin icin daha gusel olmasi dilegiyle...
    Üye
    illusion
    Tarih
    11 Aralık 2004 00:00
  • Sadece herkes biliyor'u dinledim.Genel hatlarıyla güzel olmuş.Ama eksikleriniz var.
    Altyapı çok tek düze.Farklı bişeyler yapılabilirdi.Davul çok geri planda kalmış ki bu tarzınız için uygun değil.Davulun daha ön planda olması gerekir bence.Şarkı çok tekdüze gidiyor.Yani dinliyosunuz ve bir bakmışsınız bitmiş.
    Bunların dışında fena değil.
    Üye
    Broken_stick
    Tarih
    11 Aralık 2004 00:00
  • Aslında ilgilendiğim,sevdiğim bir müzik türü değil ama demo iyi olmuş.Piyasada iş yapabilir,fakat bence vokale biraz daha özen diyorum.
    Üye
    polski90
    Tarih
    10 Aralık 2004 00:00
  • güzelmiş
    Üye
    zaz
    Tarih
    10 Aralık 2004 00:00
  • hepsini dinledim. gibi gibi coverını beğendim içlerinden. şarkıların üzerinde uğraşılmış belli. iyi çalışmalar.
    Üye
    Phish
    Tarih
    9 Aralık 2004 00:00
  • demonuzu dinledim herkes biliyo gercekten guzel olmus
    Üye
    kemalo
    Tarih
    9 Aralık 2004 00:00
Toplam 44 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler