MAT dört şarkıdan oluşan demosunun kayıtlarını ve basımını tamamladı. Demo hem müzik mağazaları ve stüdyolarda Audio CD formatında ücretsiz olarak dağıtılıyor, hem de grubun internet sitesi üzerinden mp3 formatında indirilebiliyor.
Linklere sağ tıkladıktan sonra "Hedefi Farklı Kaydet" ("Save Target As") seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Dosyalar MAT'ın resmi sitesinde yayınlanmaktadır.
Merhaba,
Demo vaktiyle sınırlı sayıda ve ücretsiz dağıtıldığı için şu anda bulmak mümkün değil ama Herkes Biliyor'un bulunduğu derleme albüm Karma Karışık'ı D&R gibi büyük müzik marketlerde bulabilirsiniz.
Ayrıntılar:
http://www.matonline.net/sarkilar.htm
uyum süper....çalanlar süper e vokalde süper....sözler anlamlı,müzikler orjinal...e daha ne olsun be piyasa bikaç albümü olan gruplarda bile bu uyumu bulmak zor...bi saniye şarkı bitti bi daha dinleyim...
Fatih, Korhan, Engin... Yapmadım yapmadım ben buraya yorum yaa.. :) Ne zamandan beri hastasıyım grubunuzun.. Rakip olrak gördüğüm için utanıyorum.. Şilede herşey deişmişti, Taksimde içince bambaşka oldu dünyam, müziğe yaklaşımım deişti.. Umarım istekler hep gerçekleşir.. Hiç Bırakma benim favorim.. Şimdiden çevremde MAT fanları oluşmaya başladı, herkese şarkılarınızı yolluyorum, Hiç Bırakma sevgililerin şarkısı olmuş :D çok garip geldi.. Harika yaa... En kısa zamanda görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
25 Şubattan beri tonlamaları değiştirmemiştik, şimdi demonun kaydından yaklaşık bir yıl sonra son bir değişiklik yaptık, vokaller daha dolgun, daha doğal bir tona kavuştu. Genel soundda da ufak bir değişikliğe gidildi, eskiye göre biraz daha canlı gelecektir kulağa. Demonun son hali aynı linklerden indirilebilir.
Forumlarımızda üyelerimize bir sürpriz yaptık, iki yeni şarkımızın kayıtlarını forum üyelerine özel bölümümüzde download'a sunduk.
demonuzu yeni dinleme fırsatım oldu. öncelikle başarılar dilerim. müzik tarzınız bana çok yakın olmasa da kayıtlar bence çok çok başarılı olmuş tonlar özellikle de bas soundu çok iyi. müziğe belki de vermek istediğinizden daha fazla bi enerji katmış başarılarınızın devamını dilerim son olarak kayıtları yaptığınız stüdyo hangisi paylaşırsanız çok sevinirim
Demodaki şarkıların tonlamaları 24 Şubatta bir kez daha elden geçirildi, özellikle vokal tonlaması ciddi bir değişime uğradı. 25 Şubatta ufak düzeltmeler yapıldı. Sabırla her seferinde yeni kaydı çekip yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Vokalle ilgili yorumlarıyla bize yön gösteren arkadaşlara tekrar teşekkürler.
Şarkıların tonlaması 14 şubatta tamamen elden geçirildi. Genel tonlar daha temiz ve canlı bir hal alırken özellikle bas gitarın tonu ciddi anlamda değişti.
Şarkıları aynı adreslerden indirebilirsiniz...
Demomuzdaki Herkes Biliyor adlı şarkımızın bir karma albüm projesinde yer alması için anlaşmaya vardık, şarkının stüdyo kaydı tamamlandı. Albümün ne zaman piyasaya çıkacağı albümde yer alan diğer sanatçıların kayıtlarının ne zaman tamamlanacağına bağlı.
MP3 bölümünde güncelleme :
Herkes Biliyor'un canlı davul kayıtları yapıldı, Stüdyo Virüs'te ses teknisyeni Martin Cru Spencer tarafından tamamlanan stüdyo kaydı MP3 bölümüne eklendi, diğer üç şarkının equalizer düzeninde ufak düzeltmeler yapıldı.
Düşüncelerinizi rahatça yazmanız için yorumlara cevap vermiyoruz ama yorumlarınızı takip ediyoruz, olumlu veya olumsuz eleştiride bulunan herkese teşekkür ederiz.
Haberle ilgili ufak bir not düşeceğim, eğer dosyalara linkler çalışmazsa şarkıları indirmek için sağ tıklamak yerine linklere basınca açılan sayfadan şarkılar bölümüne gidebilirsiniz. Dosyaları transfer limiti daha yüksek bir servera aktarıyoruz o yüzden direkt linkler çalışmayabilir ama bizim sayfamız www.matonline.net üzerinden şarkılara ulaşabilirsiniz.
selam,ancak herkes biliyoru dinlemeye vakit bulabildim ve bu şarkı diğerlerinide dinlemem için bir sebep oldu,zamanım olunca onlarıda dinliycem.Şarkıyı eğlendirici buldum bu sizin vermek istediğiniz duygumuydu bilmiyorum,ama iyisiniz işte ne diyeyim
Demoyu ilk dinleyenlerden biri olarak.Hangi aşamalarda ne gibi sorunlarla karşılaşılıp bu işi başardıklarını görmek beni de motive etti.(Aslında bunları ben sorun olarak görüp sürekli soru sormuş olsam da Fatih'in her zaman güzel bir cevabı olmuştur çözmek te hiç zorlandığını görmedim)
Bestelerden en çok Yosun ve Götür Beni ilgimi çekiyor.Cover da oldukça başarılı ama bu beyinlerin buna ihtiyacı yok:)
Renk katmış yine de...
"MAT" bu demoyla özellikle bir müzisyenin sahip olması gereken en önemli 2 etkeni fazlasıyla taşıdıklarını göstermiş oldu. Ruh ve Bilgi.
Son olarak bundan çok eminim ki 2005 yılı içinde büyük kitlelere ulaşacaklardır..(demo şimdilik ileriye dönük küçük bir adım sadece)
müzisyenlerin bir yandan da edebiyatla beslenmesi gerektiğinin güzel bir kanıtı olmuş çalışmanız...şarkı sözleri çok sıradan...gitarcınız gayet başarılı demo biraz onun gitar şovuna dönüşmüş sololar şarkılarınız için çok ağır kaçmış birazcık..tam bir glam rock havası var..onun dışında kendi bestelerinizle uğraşıyor olmanız takdir edilesi bir durum..kolay gelsin çalışmalarınızda..coverınız da gayet güzel olmuş unutmadan..
Merhaba arkadaşlar grubunuzdan bi haberdardım ama şimdi dinledim haliyle iyi bulduğumu söylemeliyim, eleştiri yazmak istemiyorum eleştiren adamlarıda sevmem; çünkü insanlar genelde neye dayanarak bilmiyorum ama hep bi demo dinlediklerinde albüm kayıtlarıyla kıyaslarlar bence bu saçmalık şimdilik elinizden bu kadarı gelmiş ilerde daha iyisini yaparsınız umarım yılmayın ve devam edin aa vocali arkaya atsanız, abi vocal niye arkada derler. herneyse bildiğinizden şaşmayın ve grubun albümü için en kısa sürede ulaşılmazı oynayan işin üstatlarına ulaşın ve onlara ruhlarınızı sergileyin!
ASES grubu adına size başarılar diliyorum!
en bomba şarkı yosun olmuş, gitar soloları çok güzel oturmuş ve gitar vokal senkronları çok hoş. kısaca en çok gitarları beğendim :) keşke götür beni' nin sonu gerçek sax olsaymış.
ayrıca kim ne derse desin ne ev kayıtları gördük biz, bence bir çok stüdyo kaydındanda iyi olmuş kayıtlarınız, belki davullar biraz daha ön planda olabilirmiş o kadar, tebrikler.
genel yorum olarak vokalin biraz daha kendini vererek söylemesi gerekiyor denmiş, bir anlamda buna katılıyorum, insan dinlerken vokalden bir iki numara bekliyor, ama bence bir süre sonra daha iyi olacaktır.
herkes biliyor belki biraz diğerlerine kıyasla gölgede kalan parça olmuş, diğerleri daha çok hoşuma gitti. ayrıca yosunu playlistte bi kaç kez döndürdüm haberiniz olsun :) özelliklede ortadan itibaren solo molo sonları felan çok çok iyi, keşke pat diye bitmeseymiş diyor insan :)
tebrikler arkadaslar ama daha iyi bir vocal bu demoyu daha iyi yaparmıs bunun yanı sıra evde bundan daha iyi kayıt elde edilebilir mademki evde yaptınız daha özenli olunabilirmis bu konuda. alt yapılarda biraz daha kuvvetli olabilirmis şarkılar müsait bunu istiyor davullar cok arka planda tonlanmış buda sarkıların özellikle solo bölümlerindeki vurguları öldürüyor bass cok az o dolgunluk hissini vermiyor.......................
başarılar...
güzel olmuş arkadaşların eline sağlık , illaki eleştiri yapmak gerekirse vokal çok önde gitarlar biraz geride kalmış derim ama bu da güzel olmasını engellemez. bir de gibi gibi de yeterrrrr cektiğiiimm de vokal biraz zorlamış ama oda düzelir. kolay gelsin.
Gibi Gibi Coverları güzel olmuş,Kayıt kalitesi ve gitar tonlarını iyi kullanmışlar.Yosun şarkısı diğer şarkılara göre daha ön planda. Vokal hep aynı kalıpta ve oktavda söylediği için bana itici geldi,Genel sound ve konsepte bakarsak günümüzde aynı tarzı yapan aynı sounda sahip birçok grup olduğunu düşünürsek farklılık adına bence yapılmış olanı yeniden yapmışlar.
Bütün şarkıları dinledim gibi gibi ve herkes biliyor'u daha çok beğendim emeğe saygı göstermesini bilenlerdenim kimse yanlış anlamasın şahsım adına konuşuyorum ben başarılı bir çalışma olarak buldum kolay gelsin...
davul evet çok arka planda kalmış ve bazı senkoplarda gruba eşlik edememiş, artı gerçekten vokal....ne diyeyim..biraz daha kendini vererek söyleseymiş fena olmazmış.
gitarist arkadaş çok iyi, kendini tamamen olaya odaklayarak çalmış ki bu hissedilebiliyor.Baslar güzel, herşey güzel...
Birkaç kez dinlemek gerekir..ilk dinleyiş de biraz tatsız gelse de eminim birkaç dinleyişten sonra alışılacaktır.
gibi gibi çok klasik olmuş.yani senkoplar, davul ritmi.biraz kurban kokuyor..
Genel anlamda başarılı sayılır.Takdire değer bence.İleri demolarınızı, albümlerini bekliyorum.Ancak dediğim gibi, davulu da abartın kardeşim.kütür kütür davul çalsın albümde.vokal versin kendini iyice yaaa..İyisiniz..
İlk parçayı dinledim...Keşke demo albümünüzde daha çok şarkı olsaymış. Grup arkadaşım pearl çok doğru yorumlar yapmış ancak bi tek solistin sesinin çok soft olmasına katılmıyorum sadece 1-2 yerde detone olmuş...ev yapımı bi kayıt için çok kaliteli...electro gitaristi beğendim.
herkes biliyor ve gibi gibi'yi dinledim ama davul çok arkada olmuş gerçekten.ayrıca solistin sesi daha soft kalmış parçaya göre.ama kaliteli bir müzik olmuş başarılar
standartların üstüne çıkamamış.bence artık bu tarzı daha ayrıntılarıyla ilgilenilmeli.çünkü hepsi birbirine benziyo.ilk dinlediğimde kurban zannettim.ama yinede bişeyler başarılmış.başarılar.
Öncelikle gusel seyler yapmaya calismaniz ve insanlara bedava bir muzik dinletisi sunmaniz ayri bir övgu gerektirir bunu söylemeliyim.
Bu tarz muzik dinlemesemde objektif olarak sunu söylemeliyim sarkilarin gusel.Kayitta fena degil.Ama davul arkadasinda dedigi gibi asiri bogulmus ve geride kalmis buda kayit yaptiginiz studyonun amatörlugunden olsa gerek.
Herseyin sizin icin daha gusel olmasi dilegiyle...
Sadece herkes biliyor'u dinledim.Genel hatlarıyla güzel olmuş.Ama eksikleriniz var.
Altyapı çok tek düze.Farklı bişeyler yapılabilirdi.Davul çok geri planda kalmış ki bu tarzınız için uygun değil.Davulun daha ön planda olması gerekir bence.Şarkı çok tekdüze gidiyor.Yani dinliyosunuz ve bir bakmışsınız bitmiş.
Bunların dışında fena değil.