Dave Weckl Band Zaman, Mekan: 18 Mart 2005 Cuma - Yeni Melek Gösteri Merkezi - Beyoğlu - İstanbul 19 Mart 2005 Cumartesi - Ankara">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dave Weckl @ Yeni Melek Gösteri Merkezi - Beyoğlu - İstanbul

24 Ocak 2005 00:00
Sahnede: Dave Weckl Band
Zaman, Mekan:
18 Mart 2005 Cuma - Yeni Melek Gösteri Merkezi - Beyoğlu - İstanbul
19 Mart 2005 Cumartesi - Ankara

Yorumlar

  • Hem Ankara hem de İstanbul konserini gördüm. İstanbul konserindeki konuşmalar bir nevi çekilir seviyedeydi. Ben de rahatsız oldum ama Ankara konserini izleyen arkadaşlar varsa o en öndeki zatı mutlaka tanırlar. Zira Dave Weckl kendisini konser boyunca 4 kere uyardı. Adamın konsantrasyonunu tamamen dağıtan özenti zat bizlere de konseri zehir etti. Sürekli elindeki bagetlerle sahneye (müslüm baba izleyicileri edasında kendinden geçerek) vuran bu kişi uluma ve böğürtü arasında çıkardığı seslerle de weckl kadar kendini dinletmeyi başardı. İlk başta "elindeki bagetleri boşuna tutma onları imzalamayacağım" diyen Weckl daha sonra sus payı olsun diye resmen bir köpeğe atarcasına bagetini bu kişiye attı. Fakat arkadaşın bunu anlayacak zekaya sahip olmaması nedeni ile bu onu daha çok kudurttu. İstanbul'da çok daha uzun süren sololar weckl'ın konsantre olamaması ile hep erken bitti. En sonunda "lütfen sus senin sesinden bizim sesimiz kayboluyor" diye uyarıda bulunan weck tabii ki başarılı olamadı. Umarım kendisi bu yazıyı okur ve başka bir sanatçıyada bu şekilde davranmaz. Gerçi okusa bile bu zeka ile kendisinin bu yazıda bahsedilen kişi olduğunu anlaması çok zor gibi görünüyor.
    Üye
    Drummer King
    Tarih
    21 Mart 2005 00:00
  • @snob ''emre tukur'' abi adında meymenet yok herifin, salla gitsin ama harbi ortaya sunulan müzik pür dikkat dinlenirken yorabilir- aynı şeyleri yaşadım.

    sıcaklık konusunda da; evt biraz eksik kaldı ama yorgunluk olayı uçak yolculuğu ve otel sorunu etkenler. üroloji kongresi olduğu için oteller tamamen dolu istanbul'da sorun oldu, bi de bazen performans şansa da kalır.bu turnenin kaçıncı konseri bimiyorum ama bi sürü etken olur.tahminim ankara konseri daha bomba olur-olmuştur. ordan birileri haber yazarsa şahane olur ya.
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    20 Mart 2005 00:00
  • Konsere konsantre olamadım. Bunun en önemli sebebi arkamda, önümde, her tarafta bütün konser boyunca durmaksızın konuşan insanlardı. Lan, konsere gelmişsin, efendi gibi dinlesene ne konuşup duruyosun. Hatta benim gibi rahatsız olan bir miktar insan bunlara şşşt huuooop filan dedi de bi nebze sustu saygısız güruh. Bunları toplayıp konserlere zorla mı götürüyolar nedir anlamıyorum.. Bir de sürekli dolaşanlar var onlardan bahsetmek bile istemiyorum. Neyse fusion zaten zar zor dinliyoruz bi de bunlarla uğraştık. En çok da arkamda, maçlardan filan bahseden, birbirlerine hıyar diye hitap eden ve birinin adının Emre Tukur olduğunu öğrendiğim şişman keller beni rahatsız etti. Bunlara ne kadar dönüp kaş göz yaptıysam da bunlar insanlıktan çıkmış konuşmacılardı ve kesinlikle susmadılar. Sonunda başka yere gittim. Lütfen bu tip insanları kapıdan sokmasınlar bir dahaki konserlerde.
    Üye
    Snob
    Tarih
    19 Mart 2005 00:00
  • Ben beklediğimi pek bulamadım açıkçası, olması gerektiğinden çok daha fazla davul orientli bir performanstı. Ses dahil herşey sadece Weckl amaçlıydı. Adam ne olursa olsun bu müzik, grup müziği, -_FiniscH_- in bahsettiği negatif enerjiyi ben de hissettim ve buna dayanduruyorum.

    İzleyici de aynı mantıkta takılıyordu. Sanki bir konser izlemeye değil de David Coperfield izlemeye gelmiş gibiydiler. Dave Weckl tam bir virtüöz o ayrı ama, bence dün akşam müzisyenden çok ilüzyonist gibi davranıldı kendisine... Bu şehirde Steve Smith'i iki kere izledim, Dennis Chambers, Jack De Johnette, Zakir Hussain, Mike Portnoy... hiçbirinin Weckl'dan altta kalır özellikleri yok, ama onlarda bu tip bir show değil bir konser gördüm ben. Yeteneklerini müzik yapmak için kullanıyorlardı.

    Bakalım kulaktan dolma bilgilerle beklediğimiz yeni yıldız neler verecek bizlere :)
    Üye
    wogon
    Tarih
    19 Mart 2005 00:00
  • Ortam güzeldi, gelenler güzeldi... Beklediğimden daha geniş bir kitle ordaydı... Ama şunu söyleyeyim, bu kalabalık daha çok şey hakediyordu... Adamlar çıktı, süper de çaldı, ama samimiyet yoktu. Bu negatif enerji de izleyenlere yansıdı ve sıkıcı ortamlar oldu. Klavyeci ve saksofoncu acayip samimi heriflerdi, özellikle klavyeciye bayıldım. En çok alkışı da o aldı zaten. Basçı da samimi olmasa da bası öttürüyordu. Ve Dave Weckl... Herif sanki ordaki Türk gençliği öküzmüş gibi davranıyordu. İzleyiciyle iletişim sıfırdı. Böyle bir babaya bunu yakıştıramadık. Ama mutlaka görülmesi gereken bir konserdi, gittik, gördük, çoluğumuza çocuğumuza anlatırız ilerde...
    Üye
    -_FiniscH_-
    Tarih
    19 Mart 2005 00:00
  • benim için komik olan taraf radio oxigen'dan burak+1 olarka davetiye kazanmam; ama bunu konserden sonra gmail çek edince anladım:)) 1 kişiyi beleş sokucaktık, şansa gitti tüh..
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    19 Mart 2005 00:00
  • harika bir performansdı - dibine vurduk süperdi, konser arkasında dave weckl ile tanıştık,kucaklaştık. yorgun ama şirin ve başarılı bir adam. 2 tane ufak foto koyalım şenlensin ortam.

    http://www.nightmist.net/deyvi.jpg

    http://www.nightmist.net/deyv.jpg
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    19 Mart 2005 00:00
  • Bu nasıl bi rahatsızlıktır anlamadım gitti arkadaş yaa!!! iki dakka yerinde dur be adam! gerçi sadece Weckl değil bütün elemanlar rahatsız.aralarında bi tane düzgün insan evladı yok.klavyecisine hayran kaldım.basçı zaten ayrı alemlerde.saksofoncu amcam süperdi yaa.arada bi oturdu yere dinlendi falan.ayrıca bir bas gitardan bu kadar mı güzel bir ses çıkar.sonuç olarak hayatımda izlediğim en dehşet konserlerden bi tanesiydi.Dave Weckl'ı dünya gözüyle gördüm ya gerisi yalan yani.

    Şu anda Braziluba dinliyorum hala etkisinden kurtulamadım.
    Üye
    jubei
    Tarih
    19 Mart 2005 00:00
  • tüh lan daha bügün gördüm bi de ben türkiyenin akedemik anlamda bateri dersi gören 6 kişiden biriyimn :=((((((((
    Üye
    doremifasir
    Tarih
    18 Mart 2005 00:00
  • 3 gündür Festival De Ritmo yu dinleye dinleye hatmettim şarkıyı.sahnede çıkıp ben çalıcam adamla:))

    ülen Dave Weckl bea!!!!
    Volkan Öktem i orda görürsem (eğer turnesi falan yoksa mutlaka orda olacak) kendisiyle bi Dave Weckl muhabbeti yapıcam:))

    Kankalar uyuyamıyorum valla heyecandan.Kahramanım geliyo beaaaaaaa!!!!!!!!! canlı canlı görücem.Biri beni durdursun delirmek üzereyim!!!!!!!
    Üye
    jubei
    Tarih
    18 Mart 2005 00:00
  • seminer tadinda gececek bir konser olacak, keza basta davulcular olmak suretiyle katilimcilarin cok buyuk cogunlugunu muzisyen olusturacaktir...
    Üye
    deuce
    Tarih
    16 Mart 2005 00:00
  • yaa saat kaçtaymşş??
    Üye
    sound of rocK
    Tarih
    14 Mart 2005 00:00
  • ya ankarada nerede olucak bilen varm1?
    Üye
    brainscan81
    Tarih
    13 Mart 2005 00:00
  • ben bu konserin olucağını 1 ay önce öğrenmiştim nasıl okulu we sınawları asıp gelmem gerektiğini hala düşünüyorum işallah şans benden yana olur
    Üye
    oktf
    Tarih
    12 Mart 2005 00:00
  • BİLET FİYATLARI :

    NUMARALI VIP : 55 YTL
    AYAKTA : 33 YTL

    bilgilerinize.......
    Üye
    trailblazer
    Tarih
    23 Şubat 2005 00:00
  • hmmmm nereye gitsem acaba ankarayamı istanbulamı
    eheh
    Üye
    cezci
    Tarih
    10 Şubat 2005 00:00
  • Tarih bilgilerinde bir değişiklik oldu,
    18 Mart İstanbul
    19 Mart Ankara
    ilginize...
    Üye
    GaRaJ Bekçisi
    Tarih
    8 Şubat 2005 00:00
  • ya yanında yazan ankara ne anlama geliyo ankara'ya geliyosa valla çok süper olur
    Üye
    FıRaTfromZENNA
    Tarih
    8 Şubat 2005 00:00
  • dünyadaki her bateristin kendine örnek almasi lazim bu adami..asmisin ötesi bu herif.. zaten vic firth signature dave weckl kullaniyorum, ve bu adami getirenlerle gurur duyuyorum..orda olucaz..
    Üye
    -_FiniscH_-
    Tarih
    6 Şubat 2005 00:00
  • daha geçen hafta cd sini izleyip iç geçirdğim adamın sahnede canlı performansını izliceme inanamıyorum üthiiiişş bir olay bu ya
    Üye
    onur eren
    Tarih
    30 Ocak 2005 00:00
  • hebe lübü laçka diye azıomı açıp bakıyorum .. başka da bişey demiyorum..
    Üye
    KicK_DruM
    Tarih
    29 Ocak 2005 00:00
  • artık yaşlansa da uzun süre 1 numara oldu.. görmemek ayıp olmaz mı!? kesinlikle kaçırılmayacak bi konser bu..
    Üye
    claw999
    Tarih
    29 Ocak 2005 00:00
  • kimlerle geldiğini merak ediyorum.tom kennedy ya da anthony jackson gelmezse hiç de umrumda olmayacak konserdir.tabi gönlüm kennedy den yana..ayrıca birbirinden ünlü müzisyen simaya da rastlıyabileceğiniz konser olacaktır.eminim...
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    29 Ocak 2005 00:00
  • Ouuuu Dave Gelmiş yauuu!!! amma yanında kimleri getirdi acep??
    Üye
    Chariot Clay
    Tarih
    27 Ocak 2005 00:00
  • abi ya sırf bunun için istanbul'a gidilir yani
    Üye
    pearl
    Tarih
    27 Ocak 2005 00:00
  • Lan neden bu herifler aynı ay içinde geliyo malmılar.
    Üye
    RİP
    Tarih
    27 Ocak 2005 00:00
  • evet..gitmeliyiz..gözümüz baterist degil DEV!! weckl'ı görsün...
    Üye
    AMOR
    Tarih
    26 Ocak 2005 00:00
  • gitmeyenler için video kayıt olacakmı acaba
    .)
    Üye
    karete
    Tarih
    26 Ocak 2005 00:00
  • 2side kaçmaz
    Üye
    -rahatsiz-
    Tarih
    26 Ocak 2005 00:00
  • ünlü föktek davulcu geliyo bileklerinizi kırmaya devam edin
    Üye
    Soldier_Of_For
    Tarih
    26 Ocak 2005 00:00
  • Allahım bu günleri gördüm ya şükürler olsun , gözümüz baterist görsün basör görsün jazz görsün oh oh
    Üye
    Legend
    Tarih
    25 Ocak 2005 00:00
  • ankara diyosun evinede gelsin bari.ben izmir'den gidecem gene.
    gene yollar göründü bana eheh.
    bir de garibaldiyle akirajimbo gelse üffffff
    Üye
    cezci
    Tarih
    25 Ocak 2005 00:00
  • Wishbone Ash konserinde görmüştüm afişini, gözlerim yuvalarından fırlamıştı!!! Dennis Chambers üstüne mis gibi gidecek. Arkası gelsin diye umalım, kaçırmayalım...
    Üye
    bluetailedcat
    Tarih
    25 Ocak 2005 00:00
  • aaaallllaah diyorum baska da bisey diyemiyoruuuum!!zaten dennis chambers'a bilet bulamamıştım:( buna mutlaka gitmeliyiiiim!!
    Üye
    melomane
    Tarih
    25 Ocak 2005 00:00
  • dave weckl a da gidicem daha once kasımdaki dennis chambers a gittim ve neyazıktırki benden baska sehir dısında gelen yoktu konsere (antalyadan geldim taa) hadi bakalım haberlere yorumu yazıp aa geliyomus demek kolay davulcular lafım sizlere!!!!!!!! bu konserede gelmezseniz ayıp adam ayağınızın dibine kadar geliyor...........
    Üye
    trailblazer
    Tarih
    25 Ocak 2005 00:00
  • bu arada nirvanınınki Deva Gorhl muydu neydi... Yanlış hatırlamışım pardon..

    Dave Lombardo, Dave Weckl, Dave Gorhl üçüde davulcu ben nabıyım :-)
    Üye
    JackSparrow
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • İnşallah hem anti-nirvanacıların hemde nirvanacıların saldırısına uğramaz bu adam...
    Üye
    JackSparrow
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • ohhhhhhhhhh abi nooluyor ya bi dennis chambers geliyor bi dave weckl geliyor! coştu buralar! ahhh..bir de slayer la opeth bi daa gelse!
    Üye
    witchking
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • leynn bu kacmaz harika.....
    Üye
    v1per
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • ya beyler bayanlar bırı fıyatını soyleyemezmı su olayın?hıc aranızda bılen bırı yok mu?
    Üye
    piç
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • the zone la girer abi festivalle çıkar...hem hiç canlı bir dave weckl görmedim:))
    Üye
    esenkron
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • inanmak güç bu duruma
    istanbulda konser haaa
    yok yok kesin serap görüyorum
    Üye
    utakalaktuik
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • dave abi ile 2. lig amatör 2. kümede, adıyamansporda beraber oynardık.. ben libero, o stoperdi hey gidi günler...gelsin abijim, festival de ritmo çalmasın da kafasına nokiya 8310 fırlatmııyorumm mu atmıyorumm mu...
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • Muhteşem bir haber, kaçmaz diyorum, gidip seyretmek farz oldu.!!!
    Üye
    zildjian
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • lütfen birileri fiyatını yazsın! çok önemli bi olay bu!!!
    Üye
    ulashdoğa
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • abi ankarada yokmu....
    Üye
    utku_death
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • ulen kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdi kacırmak eziklik abi
    Üye
    bluesrockjazz
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • vay anasını yaa..güzel şeyler olmaya başladı...
    Üye
    the miracle
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • bencede
    Üye
    meg-a-deth
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
  • Gitmeyen ölsünnn ölsünnnn!!!
    Üye
    Mertozze
    Tarih
    24 Ocak 2005 00:00
Toplam 50 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler