Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Pulp Sona Mı Eriyor?

23 Aralık 2002 00:00

Vokalist Jarvis Cocker eskiden bir gruba dahil olmak hakkında sahip olduğu hislerin kendisi için şu anda geçerli olmadığını söylüyor.

Bu günlerde İngiliz müzik basınında genel kabul gören bir fikir şu anda herhangi bir plak şirketiyle anlaşmalı olmayan ve en son piyasaya çıkan albümleri "Greatest Hits" in İngiltere listelerinde başarısız olan Pulp'ın sonunun yaklaşıyor olduğu.

Bu yıl içerisinde evlenen ve Fransa'ya taşınmayı planlayan Jarvis Cocker grubun bir yıl kadar ayrı kalacağını ve eğer bu sürenin ardından hala söylemeye değecek birşeyleri varsa yola devam edebileceklerini açıkladı.

"Evlenmemek, çocuk yapmamak, düzgün bir işte çalışmamak... Bunlar benim bir gruba dahil olmaktan anladığım şeyler. Daha doğrusu şeylerdi. Eskiden normal bir yaşam süremeyeceğimi düşünürdüm ama bunun sonu boka varıyor. Sanırım son zamanlarda farkına vardığım şey benim de insan ırkından olduğum. Bunu anlayana kadar berbat hallere düşmem gerekti."

Cocker çifti 2003 yılı içerisinde bir bebek bekliyor.

Kaynak: studyoimge.com
GRJ :: Pulp

Yorumlar

  • Sanırım son zamanlarda farkına vardığım şey benim de insan ırkından olduğum. Bunu anlayana kadar berbat hallere düşmem gerekti."

    ey gidi jarvis.6 sene olmuş bu haber yazılalı vay bee
    Üye
    mezarkabul02
    Tarih
    1 Kasım 2008 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler