Burhan Öçal Zaman: 28 Şubat 2005 Pazartesi Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul Fiyat: 50YTL - 35YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Burhan Öçal @ İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul

23 Şubat 2005 00:00
Sahnede: Burhan Öçal
Zaman: 28 Şubat 2005 Pazartesi
Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul
Fiyat: 50YTL - 35YTL
Bilet: biletix.com

Dünyaca ünlü vurmalılar ustası Burhan Öçal konseri İş Sanat’ta... Konser geliri Üstün Yetenekli, Dahi Çocuklara...

Burhan Öçal & "The New Oriental Ensemble"

Perküsyon ustası Burhan Öçal’ın klasik Türk Müziği, Osmanlı dönemindeki saray ve halk müziklerinden etkilenerek oluşturduğu İstanbul Oriental Ensemble projesi, “The New Oriental Ensemble” olarak yepyeni repertuarı ile geri dönüyor.

Öçal, The New Oriental Ensemble projesinde Klasik Türk Müziği’ nin yanısıra, Osmanlı dönemindeki saray müziği ve halk müziğinden etkileniyor. Burhan Öçal’ ın çaldığı enstrümanlar da tıpkı müziği gibi çeşitlilik göstermekte. Darbuka, kös ve her türlü perküsyon enstrümanının yanısıra, divan- saz, tanbur ve ud gibi telli Türk çalgılarının da ustası olan sanatçı, çoğu kez özgün müziğine güçlü sesi ile de eşlik etmekte.

Hem dünyaca ünlü bir müzisyeni izlemek hem de maddi durumu yetersiz, üstün yetenekli çocuklar için bir katkı yapmak isterseniz, İş Sanat’taki Burhan Öçal&The New Oriental Ensemble konseri biletinizi mutlaka ayırtın!

Konser içerisinde yer alacak olan, üstün yetenekli çocukların, vurmalılar ustası Burhan Öçal’la yeteneklerini konuşturacağı dinletiyi kaçıranlar çok üzülecek...

28 Şubat Pazartesi günü, saat 21:00’de, İş Sanat’ta yapılacak Burhan Öçal & The New Oriental Ensemble konserinin geliri, TEVİTÖL(Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi)’e bağışlanacak. Türkiye’nin ilk ve tek maddi durumu yetersiz, üstün zekalı çocukların okulu TEVİTÖL’de eğitim gören minikler, bu katkıyla daha iyi şartlarda eğitim alabilmenin mutluluğunu yaşayacak.

Konserin gerçekleşmesinde bu özel destek için TEVİTÖL, İş Sanat ve Doublemoon’a teşekkürlerini sunuyor.

Yorumlar

Taze haberler