Teoman'ın vokalisti olarak tanınan Pamela Spence, artık kendi albümüyle müzik dünyasında yer alıyor. "
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Pamela 'dan Şehir Rehberine Dair...

    25 Şubat 2005 00:00

    Teoman'ın vokalisti olarak tanınan Pamela Spence, artık kendi albümüyle müzik dünyasında yer alıyor. "Şehir Rehberi" isimli albümde büyükşehirlerde yaşayan insanların ruh halini yansıtmaya çalıştığını söyledi. Pamela'nın yeni albümü ile ilgili açıklamaları:

    * Tüm büyükşehirler ortak özelliklere sahipler. Eğer Londra'da ya da New York'ta yaşıyor olsaydım oralara odaklanabilirdim. Ben tüm büyükşehirleri ve şehir hayatını zaten seviyorum. Kozmopolit, renkli olması, değişik insanların olması hoşuma gidiyor.

    * Albümde Feyyaz Kuruş'un "Fırtınalar"ı, Zeki Müren'in "Yaralı Gönlüm" isimli parçaları var. Bunları yeniden yorumladım. İnsanlar da mutlaka albüme koymamı istediler.

    * Son dönemlerde beste yapmak, melodi bulmak konusunda bir kısırlık var sanırım. Bazen bir parça üç ayrı grup tarafından bile cover'lanıyor. İnsanlar, kulağının aşina olduğu parçaları daha kolay okuyor. Ama yine de bir parçayı yorumlayıp ona yeni bir elektrik katmak hoş.

    * "Mucizeler Komedisi" müzikalinde Şener Şen ve birçok ünlü ustayla oynuyorum. Çok heyecanlanıyorum. Prömiyere çok az bir zaman kaldı. Ekip inanılmaz keyifli. Herkes kendi işinde çok profesyonel ve yetenekli.

    Yorumlar

    Taze haberler