Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Duman :: Astral Projection @ Saklı Kent

26 Şubat 2003 00:00

1 Mart 2003 Cumartesi günü 3000 kişilik Saklıkent Eğlence Merkezi, çok büyük bir partiye ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin en iddialı programlarından biri olacağını düşündüğümüz, bu unutulmayacak parti "Strike to Heaven" sloganıyla başlıyor.

Partide yer alacak gruplar olan Astral-Projection, Duman ve Etnik Sentetik, çeşitli Djlerle support edilecek.

Alternatif Rockun Türkiye’de bu denli popüler olmasının en büyük etkenlerinden biri olan, genç ve genç kalmayı başaran tüm müzikseverler için yeni bir efsane haline gelen Duman grubu, 1 Mart gecesi, içeri giremeyip kapıda bekleyenler için yalnızca caddede yankılanan hüzünlü bir ses olacak.

Astral-Projection için fazla bir şey söylemeye gerek yok bile... Psychedelic Trance’in yaratıcıları, gecenin en büyük kozu olacak ve Saklıkent’in 40.000 wattlık d&b ses sisteminden çıkan tınılar, partinin şanslı misafirlerini yakalayıp biraz havaya atacak. Eğlenceli bir grup olan Etnik Sentetik ve tecrübeli Djler eşliğinde 1 Mart gecesi – Strike To Heaven unutulmayacak.

Türkiye’nin popüler ve ilk büyük eğlence mekanlarından olan Saklıkent’de gece için özel UV dekor ve görseller, FX ışık show ve mistik bir dünyanın kapılarını açan çok özel sürprizler var.

Duman : 21:30

Etnik Sentetik : 23:30

Gande Erdem+Sky : 00.30

Astral Projection : 01:00-03.30

Saklıkent

Yorumlar

Taze haberler