Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Rock geceleri

13 Nisan 2002 00:00

Kod Müzik’in organizasyonu ve Radio Eksen desteğiyle düzenlenen günler kapsamında, İngiliz çağdaş rock müziğinin iki özgün temsilcisi (yanda fotoğrafı bulunan) Gallon Drunk ve Penthouse ile Kurban, Replikas gibi popüler Türk rock toplulukları sahne alacak.

26 Nisan ve 3 Mayıs’da Bronx Clup’te, 4 Mayıs’da ise Ankara Manhattan Clup’te gerçekleşecek olan konserler müzikseverleri bekliyor.


Program:
26 Nisan Cuma
Gallon Drunk
Replikas
Rashit
Yer: Bronx Clup / Beyoğlu-İstanbul

3 Mayıs Cuma
Penthouse
Kurban
Yüz Derece
Yer: Bronx Club/ Beyoğlu-İstanbul

4 Mayıs Cumartesi
Penthouse
Kurban
Yüz Derece
Yer: Manhattan Club / Ankara

haberin kaynağı: ntvmsnbc.com

GALLON DRUNK

Nick Cave ve Barry Adamson ile gerçekleştirdiği çalışmalarla da tanınan James Johnston’ın kurucusu olduğu Gallon Drunk; punk, blues ve caz’ı biraraya getiren, tutku dolu müziğiyle, günümüz İngiliz modern müziğinin en özgün topluluklarından biri. Topluluğun kariyeri boyunca çıkardığı her single Melody Maker ve New Musical Express dergilerince ‘haftanın single’ı seçildi. Bugüne kadar beş albüm yayımlayan topluluk, ’93 yılı albümleri ‘From The Heart of Town’ ile Mercury Müzik Ödülleri’ne aday gösterilmişti.

PENTHOUSE

Charlie Finke (vokal), Jon Free (gitar), Esme Mc Donald (bas) ve Tim Cedar (davul)dan oluşan Penthouse, geleneksel blues’u, modern rock anlayışı içerisinde yorumlamasıyla, Jon Spencer Blues Explosion, Jesus Lizard gibi topluluklarla anılan bir grup.

“Eğer ‘The Texas Chain Saw Massacre (Teksas Kasabı)’ filmindeki Leatherface ve arkadaşları ellerine Fender gitarlar alıp bir grup kursalardı, muhtemelen Penthouse’un yaptığına benzer bir müzik yaparlardı.” Ben Myers / Kerrang

Yorumlar

  • eskiden sıra geceleri vardı, şimdi de yeni yeni adetleri yeni yeni töreler edinmeye başladık. türk hip hop müzikleri ilginç oluyor ama. dream tvde çıkıyorlar bazen. bir nevi comedy max.
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    28 Aralık 2006 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler