Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

GaRaJ Chat Partisi

8 Eylül 2003 00:00

GaRaJ ekibi olarak uzun zamandır gerçekleştirmeyi düşündüğümüz chat partisini, perşembe günü (11 Eylül 2003), yapmayı planladık. Müsait olan tüm üyelerimizi saat 20:00 civarı GRJ chat odasına bekliyoruz.

Ana tema olarak geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Rock And Coke ve Barış'a Rock festivallerini konuşmayı düşünüyoruz. Bu festivaller hakkında görüşleri olanlar, izleme fırsatı bulamayıp olan biteni ilk ağızdan öğrenmek isteyenler, diğer üyelerle tanışmak isteyenler, GaRaJ hakkında önerileri olanlar, aslında herkesi partiye bekliyoruz.

Herkes kendi içkisini, yiyeceğini getirsin. Bekçi ve Amir'in de hazır bulunacağı partide genel geçer chat kuralarına uymaya çalışacağız.


Parti'ye Nasıl Geliniyor

Sohbet odamıza siteden girebileceğiniz gibi, mIRC gibi popüler sohbet programlarını kullanarak ta ulaşabilirsiniz. Bu programları kullanarak ulaşmak için yapmanız gereken düzenlemeler şöyle:

Sunucu (Server): irc.klavye.gen.tr
Port: 6667
Kanal (Channel): #GaRaJ

Sohbete siteden girebilmek için Java appletlerini çalıştırabiliyor olmanız gerek. Windows XP kullanıyorsanız java appletlerini çalıştırabilmek için Java Virtual Machine (JVM) adlı eklentinin kurulu olması gerekir. XP'den önceki Windows'larda genellikle JVM mevcuttur.

JVM'i windows update yaparak makinanıza yükleyebilirsiniz (dosya boyutu 5194Kb).

Sohbete girebilmek için 6667 numaralı portun açık olması gerekir. Firewall kullanıyorsanız ayarlarınızı buna göre düzenleyin.

GaRaJ Chat Partisinde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın...

Yorumlar

  • Tekrar YApılsın:))
    Üye
    System666
    Tarih
    12 Nisan 2005 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler