Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Alice In Chains'in Vokalisti Öldü

21 Nisan 2002 00:00

Alice In Chains'in vokalisti Layne Staley'nin dairesinde ölü bulundu.

Bir arkadaşının uzun zaman kendisinden haber alamaması sonucu polise haber vermesiyle anlaşılan ölümün, muhtemelen aşırı dozda uyuşturucudan olduğu belirtildi.

GaRaJ :: Alice In Chains

Haberin Yahoo News'daki detayı

Grubun resmi web sitesi

audiogalaxy.com :: Alice In Chains

Yorumlar

  • 3 gün önce ölüm yıldönümüydü kurt'le yakın tarihlerde öldüler ne yazıkki.. bizde aldık biralarımızı doldurduk winamp'a nirvana ve alice in chains'i öyle andık kendilerini.. rahat uyusunlar eşi benzeri olmayan bir kültür bıraktılar bize..
    Üye
    JackSparrow
    Tarih
    23 Nisan 2007 00:00
  • Layne Staley, 20 nisan 2002 tarihinde evinde olu bulunmus şarkı sözü yazarı, eşi benzeri olmayan Alice In Chains vokali..
    Grunge'ı en güzel şekilde yaşattığına inandığım, vokaliyle parçalara ayrı bi anlam ve melankoli kattığını düşündüğüm 'we die young' parçasından da felsefesini az çok anlayabileceğimiz Seattle soundunun tarihinde önemli bir yere sahip olan çok özleyeceğimiz muhteşem insan..hakkında söylemek istediğim daha çok şey var aslında..benim için gerçekten çok anlamlı bir insandır..sevgiyle anıyorum..



    "my pain is self chosen"
    layne staley
    Üye
    pedaliza
    Tarih
    9 Kasım 2006 00:00
  • bir konserlerinde layne ayakta bile duramiyordu cok yazık oldu.adamin gözlerinden cektigi acıyı görebiliyordun ya o konserde.etrafina bakiyodu nerde oldugunun farkinda degilmis gibi.
    Üye
    mr green
    Tarih
    12 Aralık 2005 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler