Luxus Oryantal Blues Zaman: Her çarşamba Mekan: Araf - Taksim - İstanbul Fiyat: Ücretsiz">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Luxus @ Araf - Taksim - İstanbul

16 Ağustos 2005 00:00
Sahnede: Luxus
Oryantal Blues
Zaman: Her çarşamba
Mekan: Araf - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücretsiz

Yorumlar

  • Luxus grubu hakkında yaptığım yorum için kendilerinden özür diliyorum. Çok saçma bir yorummuş. Müzik hayatlarında başarılar dilerim. Umarım hala müzik yapıyorlardır. Birgün tekrar izlemek isterim. Bu sefer imla hatası yapmamışımdır umarım. Hem bende çok içerim.
    Üye
    fatkid
    Tarih
    29 Ocak 2008 00:00
  • şu "kid" li nickin cuk oturmuş olduğu arkadaş (?) bardaki sarhoşlar derken benimi kasdetti anlamadım ama :)
    ben derim ki luxusa dair; hey siz kendini beYenmişler:P harikasınızzzzzzzzzzzzzz. feci tavsiye ediyorum arkadaşlar. çarşambaları arafta görüşürüz..
    sukedisi süper olmuşş ,)
    Üye
    iki2lem
    Tarih
    16 Eylül 2005 00:00
  • ilk dinlediğim gece kemanın volümmü yüksekti akord mu oturmamıştı nedir biraz arkadaşlarla kedi gibi olduk.. belki keyfimiz yoktu.. gene de izlenesi derim.. en azından bir kere kendiniz görün..
    Üye
    makalin
    Tarih
    5 Eylül 2005 00:00
  • Kafası karışık ahlak tekelcilerinden ziyade, sarhoşlara müzik yapmayı gönül rahatlığı ve neşesiyle tercih edecek olan Luxus'un bu çarşamba Araf'taki performansına herkesleri bekliyoruz.
    İçki içip danseden ve müzikle mutlu olan bir insan topluluğu (bu üçünden istenilen elenebilir ya da yalnız dansetmek ya da sevgiliyle dansetmek gibi kendi içlerinde kategorilere ayırabilir), Luxus'un yegane amacı olduğu için, dinleyicilerin dolaşım sistemindeki alkol miktarı ya da Türkçe'yi ne kadar iyi kullandıkları tanıdığım kadarıyla bu güzide kumpanyayı pek de alakadar etmemekte.Luxus hepsinden önce "eğlendirme"yi amaçlamaktadır...
    Velhasıl, müziği be"ğ"enen,
    (yazım bilgisi ilkokul düzeyinde kalmışlar da , müzikal ahlak muhtarlığı yapanlar da dilerlerse gelebilirler)
    herkes, davetlidir..
    Üye
    sukedisisu
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • luxus'u çanakkale ezine de agora da izledim.berbat bi grup bence tarzları fena değil.kendi seyircileri olmamasını göz önünde bulundurmamıza rağmen işlerini zorunlulukmuş gibi yapıyorlar ve kendilerini çok beyenmiş insanlar olduğunu düşünüyorum.ben hiç beyenmedim kendilerini.onlarda müzisyen ahlakı yok.barda sarhoşlara çalınabilecek müzik yapıyorlar.
    Üye
    fatkid
    Tarih
    17 Ağustos 2005 00:00
Toplam 5 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler