Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Alp Ersönmez'den Haberler :: Şubat

31 Ocak 2004 00:00
31 Ocak Cumartesi (Nardis - 22:30): Ercüment Vural & Önder Focan Project (Birkaç jazz standardı dışında, ağırlıklı olarak Vural ve Focan'ın bestelerini çalıyoruz. Parçalar latin ve swing ağırlıklı. Ercüment Vural - vokal&piano, Önder Focan - gitar, Cengiz Baysal - davul, Tunç Çakir - perküsyon, Alp Ersönmez - bass)

3 Şubat Salı (Nardis - 21:30): Jelatin (Tamamen Latin müzigi çalınacak olan bu gecede Latin standartları ile Ercüment Vural'ın besteleri çalınıyor. Ercüment Vural - vokal&synth, Serkan Özyılmaz - piano, Cengiz Baysal - davul, Tunç Çakır - perküsyon, Alp Ersönmez - bass)

10-11-12 Şubat Salı-Çarşamba-Perşembe (İzmir Blue Miles - 22:30): Malabadi - Flamenco (Bu grupla Paco de Lucia, Camaron gibi flamenco sanatçılarının perçaları dışında, Okyay - Göktay Göksu'nun da bestelerini çalacağız. Okyay Göksu - gitar&vokal, Göktay Göksu - gitar&vokal, Mert Önal-cajon, Alp Ersönmez-bass)

18 Şubat Çarşamba (Nardis - 21:30): Maden-Öktem-Ari-Ersönmez Quartet (Ocak ayı içinde albümümüzü kaydettiğimiz bu ekiple tamamen kendi bestelerimizi çalıyoruz. Eski parçalar dışında albümde yer alacak parçalar da bu gecede çalınacak. Sarp Maden - gitar, Volkan Öktem - davul, Genco Ari - piano&synth, Alp Ersönmez - bass)

21 Şubat Cumartesi (Nardis - 21:30): Ercüment Vural & Önder Focan Project

25 Şubat Çarsamba (Nardis - 21:30): Aydın Kahya (Aydın Kahya'nın Soul ve Funk ağırlıklı repertuarını çalıyoruz. Aydın Kahya - vokal, Can Çankaya - piano&synth, Mert Önal - davul, Alp Ersönmez - bass)

GRJ :: Alp Ersönmez

Yorumlar

Taze haberler