Hasan Cihat Örter Zaman: 26 Kasım 2005 Cumartesi - 15:00 Mekan: Halk Eğitim Merkezi - Kadıköy - İstanbul Fiyat: Tam: 20 YTL Öğrenci: 15 YTL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Hasan Cihat Örter @ Halk Eğitim Merkezi - Kadıköy - İstanbul

18 Kasım 2005 00:00
Sahnede: Hasan Cihat Örter
Zaman: 26 Kasım 2005 Cumartesi - 15:00
Mekan: Halk Eğitim Merkezi - Kadıköy - İstanbul
Fiyat:
Tam: 20 YTL
Öğrenci: 15 YTL


Davetiye kazananalar için buraya tıklayın

Hasan Cihat Örter 40. Sanat Yılında 40 Konserle sanatseverlerle Buluşuyor. Tüm gönül dostlarımızı gala konserine bekliyoruz.

Yorumlar

  • Orda burda Hasan Cihat Örter hakkinda yapilan cirkin ve haksiz elestirileri okumak acayip üzüyodu beni. Burada yazilanlari okudum ve cok mutlu oldum. Degerini biliyoruz hocam sen merak etme.
    Üye
    Greg Howe
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • Örter'in homestüdyo evinin duvarları ödülden görünmüyor. Harika çocuk.Doğduğu günden bugüne; Başarılarla dolu 40 yıl.. Ve ötesi... Evrenin sonsuzluğunda, "Aşkım" dediği gitarının telleri üzerinde görünmeyecek kadar muhteşem bir hızla danseden parmakları; Adı konmamış gezegenlere isim olacak müziği; Dünyanın her yerinde yeşeren çocuklara model teşkil edecek bir deha.. Yeryüzüne gelişindeki gaye; Onun, bugüne kadar dahice yaptığı çalışmalarında, başarılarında, ödüllerinde gizli....
    Hasan Cihat Örter (HCÖ) , başlı başına bir Başyapıt....
    Üye
    elfcan67
    Tarih
    20 Aralık 2005 00:00
  • bravo gokhan...
    coluk cocuk ne bilsin..boşver..ses problemi vardı..artı soundcheckde sallanıyodu..ama yinede aldı eline sazı yapacagını yaptı..

    ama bi yerde yadırgadım..şöleki; 2-3 akorla şarkı yapan insanları eleştirecegine keşke onların yerine halkın egitimsizliginden bahsetseydi..çünkü insanlar onları dinliyor sonucta..neyse güzel bi konçertoydu..umarım tekrar izleme fırsatımız olur sayın dahi üstad-ı..
    Üye
    AMOR
    Tarih
    27 Kasım 2005 00:00
  • Ondan ders alan herkes burnu kalkık birer insana dönüşüyor olarak görüyorum. Ne kadar arkadaşım varsa ondan ders alan hepsi o ortamı kokladığı anda kendini kaybediyor ve onun gibi kibirli oluyor..
    26 Kasım 2005 Cumartesi | Yazan: doguhan

    demiş arkadaş....Yavuz Çetin onun değerli bir öğrencisiydi..Utan..
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    26 Kasım 2005 00:00
  • Canım abim benim yaaa, yine harikalar yarattı sahnede, gitarıyla yekvücut oldu, kulaklarımızın pasını sildi.
    "Pencereden at beni
    İn aşağı tut beni
    Bugün de canım çok sıkkın
    Yala beni yut beni" gibi parçalar yapmayacağım, arkama üç tane fıstık alıp klip çekmeyeceğim, sözleriyle bizi gülmekten kırarken kendisini bütün salona ayakta alkışlattı. Sahnede gitar kırmış olması bahane edilerek "Bu adam sahneyi de yakar" düşüncesiyle uluslararası gitar festivalinden afaroz edilmesini doğru bulmuyorum. O bir dahi, her zaman normal davranmasını bekleyemeyiz. :)
    Üye
    celiker20
    Tarih
    26 Kasım 2005 00:00
  • gördüğüm en özenti insan. Hiçbir zaman bir Asım Can Gündüz, bir Yavuz Çetin olamayacak gözümde.

    + Ondan ders alan herkes burnu kalkık birer insana dönüşüyor olarak görüyorum. Ne kadar arkadaşım varsa ondan ders alan hepsi o ortamı kokladığı anda kendini kaybediyor ve onun gibi kibirli oluyor..
    Üye
    doguhan
    Tarih
    26 Kasım 2005 00:00
  • Sadece yaptığı müzikle değil verdiği mücadele ve hayata bakış açısı bakımından da taktire sayan insan. Deha bir müzik adamı, eşsiz bir sahsiyet. Ne diyebilirim, müzikle daha nica yıllara...
    Üye
    neseozkum
    Tarih
    26 Kasım 2005 00:00
  • ben buraya geldiğinde gitmiştim.hatta bizim okula gelmişti o zaman da tanışma fırsatım olmuştu. boş zamanınız varsa gidin. yoksa zaman ayırmak için özel çaba harcamayın. müziğe yeni başlayanlar için büyük duayeni görmek hoş olabilir. iyi bir isimle başlamak her zaman başarılı işleri getirir...
    Üye
    bad angel
    Tarih
    24 Kasım 2005 00:00
  • hocas1 rafi 2 yan apartman1mda ders vermektedir
    Üye
    almost honest
    Tarih
    24 Kasım 2005 00:00
  • bu insan kusursuz. kısa bi yorum yaptım ama o bi deha :)
    Üye
    JamesHetfield
    Tarih
    23 Kasım 2005 00:00
  • hocamın diyarbakırda konserine gitmiştim dört enstruman çaldı ve salondakileri mest edip gitti onun gibiler yaşamalı ve bizde ondan gurur duyuyorsak onu yaşadığı sürece konser alanlarını doldurarak onu onurlandırmalıyız...
    Üye
    yolculular
    Tarih
    23 Kasım 2005 00:00
  • Ödülü bol, kazancı az gerçek sanatçılarımızdan... Bir müzik dehası... İnsanlık sanatında da müzikte olduğu kadar başarılı, asil bir ruh... Ne mutlu bana ki hem müziğini hem de güzel sohbetlerini canlı olarak dinleme fırsatı buldum. Kadıköy'e kadar gelir de ben onu dinlemeye gidemezsem büyük kayıp olur doğrusu.
    Üye
    celiker20
    Tarih
    23 Kasım 2005 00:00
  • bi gün hocamızın sitesine girmiştim ve mesaj bölümüne sizi seviyorum yzmıştım ertesi gün beni aradı ve onu neden çok sevdiğimi anladım o gerçekten farklı seni çoook seviyorum hocam
    Üye
    tsira
    Tarih
    22 Kasım 2005 00:00
  • Gerçek anlamda müziği damarlarımıza işleyen büyük bir üstad Hasan Cihat Örter..Türkiye'de Müzik ve Aydınlanma" anlamında yaptığı mücadeleyi hiç bırakmayan yanlız bir adam.Kesinlikle dinlenilmesi gerekli.Değerinin bilinmediğini söylese de zaman zaman, biz seni seviyoruz hocam..
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    22 Kasım 2005 00:00
Toplam 14 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler