Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

VOX AC30

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
494410 11 Şubat 2010 11 Şubat 2010 00:51 1328 12
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Selamlar efsanevi vox ac30 full lambalı class a anfimi satmak veya takaslamak istiyorum alet orjinal ingiliz vintage dir ingiltereden yaşlı bir amcadan alınmıştır:)yaşına göre oldukça temizdir.

bir hafta bile olmadı yeni bakım yaptırdım bakımını tunelde cengiz abi yaptı. alettin power ve pre butun lambaları değişti butun girişleri çalışmaktatdır toplam 6 girişi vardır bozuk olan vibratoyu tamir ettirmedim cunku kullanmıyorum ama cengiz abinin vibrato tamiri için istediği fiyat 50 dolardı isterseniz yaptırabilirsiniz. ayrıca vibrato için orjinal footswitchi de vardır.
speakerlerinden biri celestion bir diğeri ise sts markadır

(not*** cengiz abi yangından sonra tekrar dükanı aynı yerde açmıştır benim gibi sizde alet edevat konusunda tek guvendiğiniz adam cengiz abi ise bilmiyenlere burdan duyurmuş olayım)

takas olarak ust duzey anfi+gitar, gitar+para veya anfi+para düşünmekteyim anfi lambalı olursa süper olur, gitarda jazz kasa olursa tadından yenmez(godin montreal mesela imkansız ama:)) jazz kasa olmasada siz yinede teklifleri sunun hertürlü iyi gitara açığım strat yada tele istemiyorum çünkü elimde var.

yani takası ''gitar+anfi , gitar+para veya anfi+para =vox ac30'' şeklinde düşünmekteyim..

aletin değeri belli arkadaşlar zaten severek kullandığım ve bir daha elime geçmesi nerdeyse imkansız olan bi anfi o yuzden satılmaması ve ya takaslanmaması hiç önemli değil o yuzden mantıklı teklifler yapınız.

satılık olarak bi fiyat belirlemedim en kısa surede belirleyeceğim

saygılar....

anfinin kendi resimleridir

http://img54.imageshack.us/my.php?image=p1040067.jpg
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
lone14
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
43 İstanbul 29 Eylül 2005 2 Ocak 2016 11:23 4

Alışveriş önerileri