Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İTÜ Konservatuarlıdan ritim,piyano,solfej dersleri

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
595058 26 Mart 2012 26 Mart 2012 09:38 1155 1
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Ritim(Davul,darbuka,bendir,tef,cajon,usül,kudüm, vs...), konservatuvara hazırlık, solfej, piyano dersleri veriyorum.

Hakkımda bilgi için :

EĞİTİM
1 Yıl BASAD(Bakırköylü Sanatçılar Derneği)da Sn. Celal Yılmaz dan bağlama dersi aldım.
1 Yıl İTÜSEM İSPİRTOHANE(İTÜ TMDK Sürekli Eğitim Merkezi)de Piyano ve Solfej dersleri aldım.
1 Yıl Sn. Elizabeth Erkul’dan piyano dersi aldım.

2008 yılında, Üstad MISIRLI AHMET’ in öğrencisi oldum, çeşitli etkinliklerde aynı sahneyi paylaştım ve Şile’de yapılan ritim kampına katıldım.

2010 Şubat’ta İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü’nden mezun oldum.
Sn.Yalçın Özsoy (TRT İstanbul Radyosu Bağlama Ve Kabak Kemane sanatçısı)dan müzik dersleri aldım.Kendisi ile zaman zaman çalışmalarımız olmaktadır.

2011 yılında, Sn. Onur EROL’un ORFF eğitim seminerine katıldım ve sertifika aldım.

DENEYİMLERİM (DEN BAZILARI)
Lise yıllarımdan itibaren okulda yapılan bütün müzik etkinliklerinde ritim saz olarak görev aldım.
16 yaş itibarı ile çeşitli sanatçılara sahne çalışmlarında eşlik ettim.(Profesyonel yaşantıma,16 yaşımda Grup Düş e eşlik ederek başladım.Yaptığımız programlara konuk olan Hande Yener,Hakan Altun,Emirkan,Reha gibi sanatçılara da çalma şansım oldu).Zaman zaman bu tür çalışmalarım olmaktadır.
2003 ve 2004 yıllarında BASAD’da sn. Celal Yılmaz’ın düzenlediği Türkü Gecelerinde ritim saz olarak görev aldım.
2005 yılında sn.İrfan Kurt*, sn.Asım Kırca* ve sn.Engin Baykal*’la beraber Trakya üni. mezuniyet şenliklerinde ritim saz olarak görev aldım.
*(İTÜ TMDK Öğretim Görevilisi)

Kurucuları arasında olduğum THM gurubumuz ile çeşitli konserler verdik(Kastamonu da Şapka İnkılabı etkinlikleri ve Şehit Şerife Bacı anma törenleri...).
Yrd.Doç.Sn. Metin Eke nin oluşturduğu halk müziği korosu ile Marmara Üniversitesi’nde “TÜRK KÜLTÜRÜNDE AV” ve “TÜRK KÜLTÜRÜNDE BEDEN” konulu iki uluslar arası sempozyumun açılış konserlerdinde ritim saz olarak görev aldım.

Bunun dışında 2006 Kasım ayından itibaren TRT İstanbul Radyosu THM Gençlik Korosu’nda sn. Erol Köker yönetiminde ritim saz çalışmalarıma devam ettim ve 2 konser(yaklaşık 1,5 yıl) verdikten sonra müzik anlayışıma uymamaya başladığı için ayrıldım.

2007’de Yrd.Doç.Ferda Cengiz Ünal ile,Sky TÜRK kanalında Araf Porgramında verdiği TSM dinletisinde,ritim saz olarak görev aldım.

2008 Yılından beri,dünyanın en büyük darbuka virtüözü olarak kabul edilen,icat ettiği teknik tüm dünyada kullanılan ve albümleri Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Üstad Mısırlı Ahmet’in öğrencisi oldum.Galata Ritimhanesi’nin en ileri seviye sınıfına dahil edildim.
Bir kez Popstar Alturka programında performans sergiledik ve büyük yankı uyandırdı.Solocular arasında ben de bulundum.
Her yıl düzenlenen GALATA ŞENLİKLERİ kapsamında 13 Haziran 2009 tarihinde verdiğimiz konser,katılımcılardan büyük ilgi gördü.2009 Şubat’ta aynı toplulukla kendi adımızı taşıyan konserde büyük ilgi ve övgü aldık. Yaklaşık bir yıl önce, kişisel çalışmalarıma ağırlık verecek olmamdan dolayı, Galata Ritimhanesi’ndeki çalışmalarımı bırakmak zorunda kaldım.

2008 Temmuz ayında,üyesi olduğum THM grubu “TURKUAZ” ile,Macaristan’ın Debrecen şehrinde her yıl düzenlenen Bela Bartok Koro Yarışması ve Folklor Festivali’nde ülkemizi başarı ile temsil ettik,Macar dostlarımızdan yoğun ilgi gördük.

2009 Mayıs’ta Kocaeli Kartepe Deniz Hava Komutanlığı’nın “Geleneksel Kuzu Günü” etkinliklerinde,kurucusu olduğum Halk Müziği grubumuz “Müselles” ile,etkinliklerin tek konuk topluluğu olarak sahne aldık. Ayrıca 2010’un Mart ayında 18 Mart haftası için hazırladığımız stüdyo çalışması, internet ortamında yaklaşık 20.000 kişi tarafından izlendi ve büyük beğeni topladı.

Derlemeci ve İTÜ TMDK Öğretim Gör. Sn Cihangir Terzi yönetiminde kurulan İTÜ TMDK THM Topluluğu ile iki konser verdik.Bu konserlerde ritim saz olarak görev aldım,ritim kompozisyonlarını besteledim.Konserler,TRT’de iki defa yayınlandı.

2009 Eylül’den beri,Serap Çakar’ın yönetimindeki Çekmeköy TSM korosunda ritim saz olarak görev almaktayım.
Bu toplulukla iki konser verildi.Diğerleri için çalışmalarımız devam etmektedir.
2009 Nisan’da ünlü Rock vokalisti Nicole Rona ve kurucusu olduğu topluluğu Nicole Rona Band ile İTÜ ROCK FEST kapsamında,3 şarkı için misafir sanatçı olarak sahne aldım.
Efsanevi grup LedZeplin’in Kashmir şarkısının Mısır versiyonunu(yaklaşık 7 dk) icra ettim ve büyük beğeni kazandım.
Aynı konserde,değerli ses sanatçısı Hakan Aysev’le 2 eserde sahneyi paylaşıp,”Arap Saçı” ve “O Solo Mio” şarkılarının rock+etnik düzenlemelerini icra ettim.
2007-2010 yılları arasında, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nda ritim öğrencilerine, San.Öğr.Gör Engin Baykal’ın asistanı olarak dersler verdim.

2011 yılında, Osmaniye İlköğretim Okulu ve Bahçelievler Kız Yetiştirme Yurdu’nda müzik öğretmenliği yaptım.
Soneritmbaz
Soner Sarıahmetoğlu
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
39 İstanbul 7 Nisan 2006 12 Şubat 2018 16:52 2