Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Satılık Analog Pedallar

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
604057 11 Ekim 2012 12 Ekim 2012 09:18 605 3
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

1.000 TL

arkadaşlar analog setupımı satıyorum.elimde kalan parçalar şöyle

sansamp classic 450 tl
boss cs3 120 tl
marshall bb2 75 tl
cry baby gcb95 150 tl
ashton sf50pt analog tuner 80 tl
6 uçlu adaptör+sansamp adaptörü 50 tl
softcase+platform 100 tl

ürünler hakkında bilgiler:

boss cs3: İşlevsel ve kozmetik anlamda kusursuz.mayıs ayında 0 olarak alınmış bir üründür.

cry baby gcb95: 3 yıldır kullanıyorum.kozmetik anlamda kullanımdan kaynaklı çizikler mevcut.işlevsel anlamda kusursuz.

marshall bb2: booster olarak ve clean tonu desteklemede çok verimli bir şekilde kullandığım pedaldır.işlevsel ve kozmetik anlamda kusursuzdur.

ashton sf50: 2 ay önce 0 olarak satın aldığım üründür.jelatini üzerinde durmaktadır.işlevsel ve kozmetik anlamda kusursuzdur

**sansamp classic: ürün orjinal amerikan malıdır.1 sene önce gitarist bir abimden satın almıştım.yaklaşık 7-8 yaşında bir ürün.tuncer tunceli ve bir çok gitaristin kullandığın harika bir pedal.ürünün tek sıkıntısı output knobunda sanırım oksitlenme var ve hareket ettirirken hışırtı yaratıyor.sesi ayarladıktan sonra kullanımda bir sıkıntı yaratmıyor.ben aldığımda da aynı sıkıntı vardı ve sahnede sürekli bu pedalı kullandım.güvenilir bir mekanda tamirinin mümkün olduğunu düşünüyorum ama tamir ettirmeden de ben rahatlıkla kullandım,kullanmaya devam ediyorum.

adaptör+case+kablolar: adaptörü mydukkandan satın almıştım.2 senedir sorunsuz olarak kullanıyorum.cry baby için bir ucunu değiştirdim.bir çok adaptör ve güç ünitesi kullandım.yüksek volümde dip sesin en az olduğu adaptör buydu.sansamp classic için ayrı bir adaptör kullanıyorum.özel olarak yaptırdığım bir adaptördür.

casei add+'tan almıştım.150 tl gibi bir fiyatı vardı.cry baby dahil olamak üzere 11 adet pedal kullanıyordum.fazlasıyla büyük ve rahat bir case.alt platformu halıflex kaplı ve pedallar üzerine yapışık,sabit durumda.tutma saplarından platformu sahneye çıkartıp hazır bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

kabloları (pedal ara kabloları) setupı alan arkadaşa hediye olarak verebilirim.tüm pedalları birbirine bağlamaya yetecek sayıda,orta üstü kalitede kablolardır.

toplu alım fiyatı 1000 tl.

ayrıca tech21 trademark60 ve fender usa strat ilanlarıma da göz atabilirsiniz.birden fazla ürün alımında pazarlık söz konusu olabilir
Bu ilan takasa açıktır
+nakit alabileceğim iyi düzeydeki prosesörler
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
ozdem
anıl özdem
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
32 Ankara 5 Aralık 2010 22 Nisan 2014 18:06 4

Alışveriş önerileri