Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Jim Dunlop Cry Baby Slash Signature Wah Pedal SW95

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
625573 4 Haziran 2014 4 Haziran 2014 15:19 1144 2
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Dunlop Slash Signature Wah Elektro gitar efekt pedalı

340 TL

Merhabalar,

Wah pedalımı satma sebebim pedal setimin kalitesini bir miktar artırmak. Slash wah tan aşırı derecede memnunum 2 senedir hiçbir sorun çıkarmadan mükemmel bir şekilde işini yaptı. Ama pedallarımı değiştirirken önceliği TS-808 Keeley Mod ve Keeley Compressor 4 knob pedallarına verdim. O yüzden onları alana kadar bir süre wah kullanmayacağım için satıyorum. Pedalboard umu tamamladığımda Buddy Guy Cry Baby'i alamazsam yine Slash wah almayı düşünüyorum. Farklı farklı kullanım alanı yarattım çünkü kendime bu pedalla. TS9 la bu pedalın distortion'ınını boostlayıp pedalı belli bir range'de açık bırakınca çok farklı tonlar alınabiliyor. Biraz psychedelic tonlar geliyor bu şekilde ama benim de istediğim o idi bunu yaparken.

Pedal kozmetik olarak 10 üzerinden 8-9 falan alır. Çünkü fotoğraflarda da gösterdiğim gibi küçük bir boya dökülmesi var. Genelde Wah pedallarının orasında ufak bi döküntü oluyo kullandıkça 4-5 wah pedalında daha gördüm neden bilmiyorum.

İşlevsel olarak hiçbir sorunu yok pedalın. İlk alındığı gibi modifikasyon falan yapılmadı yani. Pil ile hiç kullanmadım. Yanında vereceğim ATABA marka 18V adaptörle kullandım hep. Her ne kadar entrumanınızdan kablosunu çıkarsanız da pil ömrü çok kısaymış. O yüzden 60TL ye bu adaptörü aldım. Adaptör hiçbir sorun çıkarmadı gayet güzel aktı devreden fazladan dip gürültü yaratmadan.
Pedalın kutusu belgeleri kitapçıkları her şeyi tam. Dilerseniz bir adet de Fender Tone Master pedal ara kablosu verebilirim.
Pedal 2 senelik bir pedaldır şu ana kadar evden pek çıkmamıştır. Çıktığında da başka bir arkadaşa ödünç verilip onun evinde çalınmıştır. Ayakkabı değmedi yani daha :)
Piyasadaki diğer ilanlara göre fiyat veriyorum. Araştırmadan önce 400'den aşağı koymak gibi bi hedefim yoktu 500 küsüre almıştım zaten ama sanırım piyasası düşmüş. Ya da ikinci el Slash wah piyasası bu. Ah bi de Buddy Guy piyasasını bilsek.
Neyse dediğim gibi Keeley TS-808 üzerine para verip takasa gidebilirim. Yada Kompressörle de aynı işlemi yapabilirim. Şimdilik başka wah pedalı düşünmüyorum.
Fiyatta kısmen bir indirim yapabilirim. Adaptörünü de verdiğimi göz önünde bulundurunuz. Eğer adaptörsüz sadece pedalı almak isterseniz elbette alabilirsiniz. Adaptör beleşe gidiyo gibi çünkü şu an :)

İlginize çok teşekkürler. Bol müzikli günler...
Bu ilan takasa açıktır
Keeley Electronic Compressor 4 knob + nakit veririm.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
Seckin-Celik
Seçkin Çelik
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
31 İzmir 29 Nisan 2011 11 Haziran 2014 11:11 1