Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MMA - Tam Zamanlı Sertifika Proğramı

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
627475 7 Ağustos 2014 7 Ağustos 2014 15:30 979 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Ders veren Tuşlu çalgılar

Tuşlu çalgılar

2014-2015 Tam Zamanlı Sertifika Programlarımıza Ağustos ayı sonuna kadar kayıt yaptıranlar % 10 erken kayıt indiriminden yararlanabilirler. !

31 Ağustos 2014'e kadar kayıt yaptıranlar %10 erken kayıt indiriminden yararlanabiliyor. Ayrıca Seviye Tespit ve Burs Sınavı neticesinde %50’ye varan başarı bursları almak mümkün.

Sertifika Eğitim Programları 2014 - 2015

Modern Müzik Akademisi, ülkemizin batı standartlarında en nitelikli ve kapsamlı eğitimi veren özel müzik okuludur. MMA’da, Performans (Gitar, Bas, Davul, Vokal, Tuşlu Çalgılar), Ses Teknolojileri ve Müzik Prodüksiyonu, Film Müziği ve Caz Arajman bölümleri kapsamında, profesyonel eğitim almak isteyenlere yönelik “Tam Zamanlı Sertifika Eğitim Programları” mevcuttur.

İnteraktif ve yoğun uygulamalarla desteklenen eğitim programları, müzik piyasasına donanımlı ve müzikalitesi yüksek, bilinçli, seviyeli müzik üretebilen müzik insanları yetiştiriyor. Program dahilindeki tüm dersler, atölyeler, stüdyo çalışmaları ve seminerler hafta içi yapılmaktadır. Katılımcılar sertifika programlarına “Seviye Belirleme ve Burs Sınavı” ile kabul edilir. Devam zorunluluğu vardır. Yeterli ders kredisini ve devamlılığı sağlayarak, bitirme sınavlarında başarılı olan öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verilir. Sertifika almaya hak kazananlar “Usta Öğretici” statüsü elde ederler.

Bir yıl süren Sertifika Eğitim Programları, 14 haftalık iki dönemden oluşur ve toplam 28 haftadır. Provalar, stüdyo kayıtları ve seminerler ile birlikte haftada 15 - 20 saati bulan ders yoğunluğu söz konusudur. Öğrenciler ders saatleri dışında prova ve kayıt amacıyla stüdyoları kullanabilirler. Uygulanan modüler eğitim sistemi sayesinde II. yıl eğitime devam etme imkanı sunulmaktadır. Öğrenciler diğer bölümlerden de eğitmen onayı ile ders alabilirler. Bu nitelikli programlara yılda sadece bir defa öğrenci alınır.

Ekim 2014 tarihinde başlayan Sertifika Eğitim Programları'mıza Ağustos ayı sonuna kadar kayıt yaptıranlar %10 erken kayıt indiriminden yararlanabilirler. Bu programa Seviye Belirleme ve Burs Sınavı ile kabul edilmektedir. Bu bir giriş sınavı değildir. Bu sınavda geçmek ya da kalmak yoktur. Seviye Belirleme ve Burs Sınavı; öğrenci adaylarımızın yetenekleri ve müzikal birikimlerini değerlendirip burs vererek eğitimlerini desteklemek adına yapılmaktadır. Seviye Belirleme ve Burs Sınavı neticesinde % 50 'ye varan burs oranları elde etmek mümkündür. Seviye Belirleme ve Burs Sınavı, eğitmenlerin ve öğrenci adayının uygun olduğu tarihlere göre randevulaşarak yapılmaktadır. Öğrenci adayları, ödeme kolaylığı anlamında kredi kartı ile ödeme ve senetli ödeme koşullarından da yararlanabilirler.

Tüm sorularınız için, pazar hariç, haftanın hergünü 10:00 - 19:00 saatleri arasında dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
MMA
Modern Müzik Akademisi
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
24 İstanbul 27 Mayıs 2014 10 Eylül 2014 13:05 11

Eğitim Önerileri

Piyano Dersi

Ders veren: Piyano
Ankara'daki stüdyomda piyano dersi vermekteyim. Saatlik ücreti 750 TL olup dersler haftada birer saa…
Barış_Yerli
İlana git

1 ay önce

Org dersleri Suadiye-İst

Ders veren: Org
Profesyonel müzisyen ve hocadan temel müzik,nota ve org dersleri.Detaylı bilgi için e-posta veya tel…
instrument
İlana git

5 ay önce

Piyano Dersi Bahçeşehir

GRJPartner Ders veren: Piyano
Her yaş grubuna özel piyano dersleri vermekteyiz. Çocuklara özel, çalışan ya da içinde uhde kalmış d…
bs
İlana git

5 ay önce

Piyano & Keyboard Dersi isteyenler

Ders veren: Piyano
Tuşlu çalgılar ve Ses kayıt & müzik teknolojileri dersleri için sosyal medya irtibatı bırakırsanız h…
sherill
İlana git

8 ay önce

izmir de özel piyano dersi aylık 1200 TL

Ders veren: Piyano
izmirde uygun fiyatlarla özel piyano dersleri ...35 yıllık müzik öğretmeninden .Haftada 1 saat aylı…
Jazcı Muallim
İlana git

8 ay önce