Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Schecter SGR C-1 (+ Kılıf, Askı, Metronom/Akort)

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
629636 15 Ekim 2014 29 Ekim 2014 10:19 3157 1
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Schecter SGR C-1 Elektro gitar

300 TL

Üniversiteye başladığımda Do-Re'den satın aldığım fakat birkaç hafta oyalandıktan sonra kılıfına kaldırdığım elektro gitarımı satışa çıkarıyorum. Maksadım internetteki rehberler ile kendi başıma çalmayı öğrenmekti fakat biraz parmak egzersizi yaptıktan sonra hevesim geçti, kılıfına ve oradan da kutusuna kaldırdım ve bir daha çıkarmadım. Son sınıf öğrencisiyim ve evi boşaltacağımdan kullanmadığım eşyaları satıyordum, bunu da satışa çıkardım.

Gitarın ne aksamında, ne kendisinde, ne de görüntüsünde bir sorun yoktur. Tam anlamıyla sıfır ayarındadır. Manyetiklerindeki jelatinler dahi duruyor. Gitara ek olarak Schecter kılıf, Planet Waves dokuma askı, standart bir gitar kablosu ve Musedo MT-40 metronom & akort cihazını da vereceğim.

İçerik:
- Schecter SGR C-1 Elektro Gitar (Metalik Kırmızı)
- Schecter Gitar Kılıfı
- Planet Waves Askı
- Gitar Kablosu
- Musedo MT-40 Metronom & Akort Cihazı

Gitar metalik kırmızı renktedir, aşağıdaki videodakinin aynısı. Soundu hakkında fikir vermesi açısından ekliyorum, Orange Rockerverb 50 ile çalıyor:



Diğer ilanımda da Roland Cube 15XL amfi var, gitar ile beraber komple satın almak isteyen olursa uygun bir fiyata verebilirim.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
emreDZ
Emre Öztürk
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
31 Ankara 15 Ekim 2014 30 Ocak 2015 19:18 2