Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mackie DL1608 iPadiPhone Kontrol Mikser Sıfır Gibi

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
635511 9 Mayıs 2015 18 Mayıs 2015 13:46 884 1
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Mackie DL 1608 Mikser

2.800 TL

Ürün, Orkestramız tarafından kendi stüdyomuzda prova maksadıyla kullanılmıştır, ev ortamı dışında kullanılmamıştır. Amerikadan satın alınmış olup, Türkiye elektrik değerlerine tamamen uyumludur. Hiç bir mekanik, dijital, kozmetik, problemi kesinlikle bulunmamaktadır. Tertemiz bir cihazdır. Kendi özel yapım çantası ile birlikte verilecektir. İstanbul içinde, Mecidiyeköy, Bakırköy ve Taksim civarında elden teslim edilebilir. Satma nedenimiz bir üst model olan DL32R satın almış olmamızdır.

Mackie DL1608 görülmemiş bir düzeyde canlı ses kontrolü için iPad ile entegre edilerek tasarlanmış profesyonel bir 16-kanal dijital mikserdir. Bu Mackie ürünü, yüksek kaliteli 24-bit Cirrus Logic dönüştürücüler ve büyük sondaj etkileri ve işleme için dahili DSP 16 içeriyor. Onboard iPad entegrasyonu size karışımın yanı sıra kablosuz karıştırmayı kontrol etmek için tamamen yeni bir yol sunuyor. DL1608, sahnede monitör kontrol ve uzaktan karıştırma için yenilikçi bir çözüm sağlar ve bir kerede 10 kablosuz iPad bağlantılarını destekler.
Mackie DL1608™ 16 adet butik kaliteli Onyx mikrofon pre-amplifikatörü ve 24bit Cirrus Logic ® AD / DA dönüştürücülerin performansı ile eşsiz bir ses kalitesi sunuyor. Kabloludan - kablosuz bağlantıya olanak sağlayan benzersiz iPad® kontrolü ile bulunduğunuz mekan içinde her yerden miks yapabilirsiniz. Bu mobil karışım size mikserinizi uzaktan yönetme özelliği sunmasının yanı sıra aynı zamanda EQ, Dynamics, efektler ve bu gibi birçok güçlü eklentileri kullanma özelliği sunar. Şık DL1608 ile aynı anda 10 adete kadar iPad bağlantısını destekler. (19”Rack) Case dolusu yer tutan bir sürü aksesuarı ve hantal konsolları artık unutun; Güç parmaklarınızın ucunda.

Her Yerden Mikser Kontrolü
Mackie DL1608™ ‘nin eşsiz kabloludan- kablosuz bağlantıya geçiş yapan Miksleme yetenekleri ile, iPad inizle mekanda her yerden gerçek zamanlı olarak mikserinizi yönetebilirsiniz. Bardan, banyodan, gerişte bulunan dolapların yanından, her yerden; mekan içinde bulunan sorunlu noktaların ayarlarından, sahne monitörlerden oluşabilecek ötmelere kadar her konuda ve anında miksleme işinizi görebilirsiniz.

iPad ile Mikser Kontrolü
IPad için özel olarak tasarlanan, DL1608 Master Fader ™ uygulaması canlı performanslarda çığıraçan DAW karıştırma özellikleri ve işlevlerini getiriyor. Bu sezgisel atılım uygulaması ile, iPad üzerinden doğrudan karışımı (mix) anlık olarak alıp, kanal hafızasına kaydedebilir ve hatta stereo parça kayıdı oluşturabilirsiniz. İlaveten "Grow ve Glow" kontrol konum fonksiyonunun görsel olarak sunar ve böylelikle siz her zaman kontrol altında olduğunuzdan emin olabilirsiniz.

Müthiş Ses Kalitesi İle Kendini Kanıtlamış Donanım
24bit Cirrus Logic AD / DA dönüştürücülerin performansı ile Yıllardır Kendi Kalitesini İspatlamış olan Lider 16 adet Onyx mikrofon preamp birleştirerek, Mackie DL1608 eşsiz ses kalitesi sağlar. 8 adet balanslı çıkışların da eklenmesi ile inanılmaz dinamik aralıkları olan bir mikserin olmasının yanı sıra ayrıca, son derece hassas ayarları olan, çok yönlü ve olağanüstü değere sahip bir cihaz.

Tonlarca Dahili Eklenti ve İşlemci
Mackie DL1608 Her kanalında birçok kapsamlı ve güçlü eklenti seçenekleri ile birlikte gelir, böylece herhangi harici bir donanım kurmak ve kullanmak gerekmez. Sadece parmaklarınız ucu ile dokunarak, 4-band EQ, Compressor ve Gate ve daha bir çok eklentileri tamamıyla kontrol edin. Ayrıca, tam kapsamlı bir Eco ve Delay ile Ses çıkışı ile oynayın veya ana ve aux çıkışları üzerine 31-bant grafik EQ ve Compressor odası için Mikslerinizi ayarlayın.

Çoklu IPAD Desteği
Mackie DL1608 birden fazla mühendisin/teknisyenin miksere müdahale etmesine ve tamamen kontrol etmesine olanak sağlar; aynı anda 10 adete kadar iPad cihazlarını destekler. Ayrıca, Mackie DL1608 grup üyelerinin kendi monitörlerini kendi istekleri doğrultusunda ayarlama yeteneği verir.

Kanalları Resimlendirin
iPad inizi kullanarak kendi istekleriniz doğrultusunda her kanala ister gurup üyelerinin, ister enstrümanlarının resmini veya istediğiniz her ne şekil olursa olsun, kanallara atayabilirsiniz.


Proven Hardware That Sounds Great

16 Onyx mic preamps
High-end Cirrus Logic® converters
Ultra low-noise, high-headroom design
6 aux sends for monitor mixes
Master L/R output for mains
Tons of Built-In Processing
Choice of powerful, touch-sensitive plug-ins
4-band EQ, gate and compression on inputs
31-band GEQ and comp/limiter on outputs
Global reverb and delay
Wireless Mixing
Seamless wired to wireless mixing
Tune the room from anywhere
Get on stage to ring out monitors
Personal monitor mixing with access control ability
Use up to 10 wireless devices simultaneously
Total Control from Your iPad, iPhone or iPod touch

Intuitive Master Fader™ app for all iPad models
My Fader™ app for quick control from iPhone or iPod touch
“Grow and Glow” visual feedback
Preset and snapshot recall
Record the mix to the iPad for instant sharing
Integrate music from any app into the mix
Install Friendly Features

PadLock™ feature locks down iPad for permanent installs
Industry standard Kensington lock secures mixer
Compact footprint saves precious workspace
15.5″ x 11.5″ x 3.9″(40x30x10cm)
7.9 lbs / 3.6 kg
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
TheThief
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
40 İstanbul 28 Eylül 2009 18 Ağustos 2016 18:21 1

Alışveriş önerileri

Live 802 8 kanal mikser

Alto
2.612,10
TL

Live 1202 12 kanal mikser

Alto
3.041,36
TL

Biema MX 800/ L4 - 8 Kanal Mikser

Biema
3.096,00
TL

StudioLive AR 12 USB

Presonus
3.192,05
TL

Alto ZEPHYR ZMX124FXU - 12 Kanal Kompakt Mikser

Alto
3.289,50
TL