Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1991-92 USA Jackson SL1 Soloist

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
637169 22 Temmuz 2015 22 Temmuz 2015 11:03 2447 4
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Jackson Soloist Elektro gitar

3.333 TL

91-92 amerikan sunset SL1'imi tekrar ibanez kullanmaya başladığım için satıyorum. Gitar HSS konfigliydi ben kendi zevkim için HHye çevirdim. EMG 81-85 taktım. 5 yollu switch ve volume potu var. (tone potu durmakta) Fender hardcase ve soft case var. Gitarda kozmetik sorun çok yok yaşına göre iyi bakılmış. Hard case fena değil eh işte gibi.
klavye ve perdeler çok iyi durumda. Gitar airbrushla bitirilmiş bu sebeple çok nadir bir parça. Bir kaç kere konsere çıktı ama sürekli çalındı. Hep duvara asılı şekilde sakladım. Her tel değişiminde klavyesini yağladım. Gövdeye yaptıklarımı anlatayım biraz. Orta pickupı söküp internet sitelerden bulabildiğim en eski akçaağaç parçasını alıp single coil yuvaya oturacak şekile kesip ağaç tutkalı ile sıkıca çaktım. Üstüne ağaç macunu attım. Neck single yuvasınıda mümkün olduğu kadar az ağaç keserek oydum. Ton pot yuvalarını ağaç macunu ile doldurtup bikaç kere türkiye model uçak yapımı yarışması kazanmış 20 yıllık maketçi abime airbrush ile boyattım. İşte hikayesi bu. Tabiki fabrikasyon gibi olmadı ufak tefek kusurları var, ama tellerin altında kaldığı için ben çok sorun etmedim. Tonal olarakta zaten neckthru gitar a aktif emgler tartışılmaz oluyor.Bu modifikasyonu tamamen keyfe keder yaptım. Şimdi ömründe gitar çalmamış kolleksiyoncu arkadaşlar atlayacaktır "orjinalliği bozulmuş o kadar para etmez" diye, ama bu bir gitar çalınmak için üretilmiş bende çaldım. Fiyat konusunda rastgele bi fiyatlandırma yaptım. Alıp kullanıcak bir arkadaşı makul bir fiyata verebilirim. Lütfen takas teklif etmeyin. Fiyat konusunda da çok saçmalamadığınız sürece istediğiniz teklifi önerebilirsiniz. Ama lütfen unutmayın bu bir 92 model amerikan yapımı jakson sl1.
Bu ilan takasa açıktır
6 telli temiz siyah olmayan İbanez
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
Bülloween
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
50 Ankara 14 Mart 2004 17 Mayıs 2022 11:13 5

En yeni ikinci el ürünler

Jackson X Serisi SLX Soloist Elektro Gitar !SON!

Jackson Soloist
Jackson X Serisi SLX Solist Elektro Gitar - Naturel Renk - INDIA Sustain canavarı! Ürün çok ra…
a-uluozlu
İlana git
4.000
TL
3 yıl önce

Satılık Jackson elektro gitar

Jackson Soloist
iyi kondisyonda olan Jackson Soloist SLSXMG gitarimi kullanmagim icin satiyorum. Alindigi gun uzerin…
Tuna
İlana git
2.100
TL
5 yıl önce

JACKSON SOLOIST SL2H-MAHQ

Jackson Soloist
Zuhal Müzikten alıp hiç kullanma fırsatı bulamadığım gitarımı çok uygun fiyata satıyorum. Sıfırı 322…
ece1990
İlana git
5.500
TL
9 yıl önce