Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

M-Audio Fast Track ULTRA 8R çok temiz

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
639161 14 Ekim 2015 15 Ekim 2015 11:05 629 1
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık M-Audio Fast Track ULTRA 8R Ses kartı

1.100 TL

Ürün sıfır ayarında çok az ve sadece evde kullanılmıştır. Ankara içi elden satmayı düşünüyorum. 05543672740 numarasından bana ulaşabilirsiniz.

8 Mikrofon girişli USB 2.0 ses kartı

Fast Track Ultra 8R Audio/MIDI arabirimi; 8 x 8 I/O, yüksek hızlı USB 2.0 bağlantısı, MIX Core DSP miksing/effects ve sekiz adet ödüllü Octane teknolojisinin kullanıldığı pre-amfileri ile kapsamlı stüdyo işleri için üretilmiştir. Sekiz adet mikrofon girişi ile komple bir davul setini ya da tüm grubunuzu 24-bit/96kHz'lik yüksek kalitede örnekleme frekansı ile kaydedin. Dahili MIX Core DSP mikser ile, her sekiz adet girişten gelecek sinyalleri işleyip sonra çıkışlara gönderebilen sekiz adet software returne sahip olmaktasınız. Bu sayede bilgisayarınızın işlemcisine yük binmeden çalışmalarınız hız kazanırken işlemcinizin aşırı yüklenmeden ortaya çıkarabileceği sıkıntıların önüne geçilir. MIX Core DSP mikser ile aynı zamanda toplam I/O yu 16 x 8 konfigürasyonuna genişletebililir, delay ve reverbler ile birlikte esnek bir routing ve monitoring yapabilirsiniz. M-Audio'nun düşük gecikmeli sürücüleri ve çoğu popüler kayıt yazılımıyla uyumlu olması sayesinde Fast Track Ultra 8R projelerinizi ürettiğiniz stüdyonuzun merkezinde bulunmaya aday bir rack-mount birimdir.

Yüksek hızlı USB 2 teknolojisi
Yeni nesil mobil kayıt teknolojisi Fast Track Ultra 8R yüksek performans için USB 2.0 teknolojisini içermektedir. Firewire gibi, USB 2.0 teknolojisi tüm monitoring ve kayıt işlemleri sırasında 24-bit/96kHz hassasiyeti korumanızı sağlar. Yüksek bant genişliği bu yüksek kaliteyi tüm giriş çıkışlarda kullanmanızı sağlayacaktır.
Dahili efekt işlemcisi
Vokal ve enstrümanlarınızı kaydederken efektsiz dinlemekten bıktınız mı? Fast Track Ultra 8R'de bulunan MX Core DSP teknolojisi ile istenen kanalları kulaklık çıkışına reverb ve delay ile verme imkanına sahip oluyorsunuz. Hem de bilgisayarınızı hiç yormadan...
Gelişmiş routing için MX Core DSP teknolojisi
Fast Track Ultra 8R, birden fazla müzisyeni kaydederken farklı monitör miksleri yapabilmenize imkan tanır. MX Core teknolojisi sekiz ayrı DSP içermektedir. Bu teknoloji ile near-zero latency elde etmekle kalmayıp her çıkış çifti için ayrı bir miks yapabilirsiniz. Bu mikser ile giriş/çıkış kapasitesi 16x8'e çıkmaktadır. Böylece harici cihazlarınızı Fast Track Ultra'nın girişlerine bağlayıp bilgisayardan gelen sekiz audio kanalı ile miksleyebilirsiniz.
Profesyonel Octane Pre-amfi teknolojisi
Yaptığınız kayıtların kalitesini belirleyen en önemli etkenlerin başında giriş sinyalinin kalitesi vardır. Fast Track Ultra'nın üzerinde inanılmaz bir berraklık sağlayan birçok ödül kazanmış olan M-Audio Octane teknolojisini kullanan sekiz adet mikrofon preamfisi bulunmaktadır. Böylelikle birçok mikrofonlama uygulaması için yetecek miktarda, profesyonel, düşük gürültülü, yüksek kazançlı amplifikasyon elde etmiş olursunuz. Diğer özellikleri arasında kondansatörlü mikrofonlar için +48V phantom power, sinyal/peak göstergesi için LED ve 20 dB pad sayılabilir. Dünyaca ünlü prodüktörlerin neden M-Audio Octane seçtiğini siz de görün...
Çift kulaklık çıkışı
İster vokal ister yaylı grubu kaydediyor olun, çoğu zaman farklı kulaklık mikslerine ihtiyaç duyacaksınızdır. Fast Track Ultra 8R'nın üzerinde bağımsız iki kulaklık çıkışı vardır. Böylelikle DSP mikserinizin güçlü routing özelliklerini kullanarak sanatçılarınıza doğru miksleri duyurabilirsiniz, üstelik delay ve reverb ile birlikte...

ÖZELLİKLER
Her I/O için bağımsız olarak 24-bit/96kHz profesyonel ses
Yüksek hızlı USB 2.0 bağlantı
MIX Core DSP teknolojisi
- Kayıt esnasında efektlerle birlikte monitörleme
- Esnek kanal routing seçenekleri
- DSP mixing arabirimini 16 x 8 e genişletme
M-Audio'nun ödüllü Octane teknolojisi ile üretilen 8 preampli
- 8 XLR/TRS kombo jack(mikrofon veya line giriş için)
- Her preamfide 20dB pad
- LED sinyal/peak göstergeler
- +48V phantom power
Ön panelde 2 adet 1/4" enstrüman girişi
8 adet balanslı TRS çıkış
2 adet ek analog giriş (arka panelde)
2 adet birbirinden bağımsız, kendi kontrolleri olan kulaklık çıkışları
Sert ve hafif metal şase
Full ASIO 2.0, WDM, MME, Core Audio desteği
Çoğu popüler ve piyasada kullanılan yazılımlarla uyumlu
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
deniztavugu
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
29 Ankara 10 Temmuz 2007 30 Mart 2016 14:56 1