Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Katalog Elektro gitar Cort gr210

Cort G 210

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
641936 7 Şubat 2016 20 Nisan 2016 13:07 1215 4
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Cort gr210 Elektro gitar

300 TL

merhabalar, uzun süredir kullanılmamış lakin bakımları yapılmış cort marka gitarımı ve ilgilenen olursa digitech rp100A prosesörümü satmak istiyorum. başlangıç için ideal bir settir , orta seviye gitaristler de rahatlıkla kullanabilirler. fretlerinde herhangi bir erime söz konusu değildir, sap ayarı düzgündür. gitar endonezya yapımıdır, çin yapımlarıyla karıştırmayın. kıyasladığım stratlara nazaran daha rahat kullanımı var ve tonları fena değil. modifiyeye yatkındır. aradığınız sound'ı ufak bir modifiyeyle ucuza elde edebilirsiniz. gitarın yanında jack kablosu ve taşıma kılıfı verilecektir, fotoğraflardan görebilirsiniz. hem para ihtiyacından hem de kenarda duracağına ihtiyacı olan bir arkadaşın kullanmasının daha doğru olacağını düşündüğüm için satılıktır. sorusu olan, detaylı fotoğraf isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler.
gitarın köprüsü akord kaçırmıyor , ona göre ayarlanmıştır. tremolo sistemine bağlı yaylar yenilenmiş ve düzgün bir şekilde yerleştirilmiştir. onun haricinde bütün parçaları orijinaldir .
malzemelerin sıfır fiyatları ve kondüsyonları göz önünde bulundurulursa uygun bir fiyat verdiğimi düşünüyorum. bursa içi elden teslim alışveriş tercihimdir.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
Mr Ghb
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
33 Bursa 7 Şubat 2016 10 Eylül 2017 22:34 1