Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Performans ve Klip Çekimi

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
645344 11 Temmuz 2016 25 Temmuz 2016 17:02 606 4
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Hakkımızda
Stüdyo Boğaziçi yıllardır fotoğrafçılık ve sinema alanlarında üretim yapan Boğaziçi Üniversitesi mezunları ve öğrencilerinin bir araya gelmesiyle kuruldu. Ekip üyeleri bugüne kadar alanda fotoğrafçı, kamera operatörü, görüntü yönetmeni, kurgu operatörü, boom operatörü, gaffer, yönetmen ve yapımcı olarak çalışırken edindiği tecrübeleri işlerinin sanatsal değerlerini ön planda tutmaya devam ederek sizlerin hizmetine sunuyor. Genç, samimi, yaratıcı ve uyumlu ekibimiz birlikte çalışmanın mutluluğunu işlerine yansıtmaktan ve işlerini severek yapıyor olmanın getirdiği pozitif duyguları sizlerle paylaşmaktan geri de kalmıyorlar.

Performans
Konser, tiyatro, bale, dans ve gösterilerde performansın yapılacağı sahnede alınacak genel akış ve ışık provası ile hazırlıklarına başladığımız çekimlerde, performansın ön planda olmasını istediğiniz kısımlarını göz önüne alarak sahne içinde aksiyon kameraları, çeşitli açılardan sabit ve hareketli kameralar ile çekimleri gerçekleştiriyoruz. İsteğe göre performansa ek olarak öncesinde sahne hazırlıklarıyla başlayıp seyircilerin girişi, kulis ve performans sonrasından görüntülerle tüm organizasyonu baştan sona özetleyen videolar hazırlıyoruz.

Video Klip
Eğer hazır bir senaryo yoksa müzisyenlerle çekim ekibinin birlikte klip çekilecek parçayı dinleyip üzerine konuşmalarıyla başlayan süreçte, müzisyenlerin talepleri doğrultusunda klibin hikayesi şekillendiriliyor ve senaryo yazımına geçiliyor. Ekibimiz tarafından yazılan senaryo onaylandıktan sonra geriye teknik detaylara karar vermek kalıyor. Çekim takvimi, kullanılacak ekipmanlar, çekim teknikleri ve çekim yapılacak yerler belirlenip gerekli izinler alındıktan sonra kısa sürede çekimleri gerçekleştirip post prodüksiyon aşamasına geçiliyor. Bu aşamada ekibimizin aynı zamanda müzisyen olan kurgu operatörü ve klibin yönetmeni ile birlikte genel akış tekrar değerlendirilip ses miksajı ve renk çalışmaları ile video klibinizi teslim ediyoruz.

web : Stüdyo Boğaziçi
facebook : Stüdyo Boğaziçi
mail : [email protected]
tel : 0 538 246 13 83
krbc
serkan k
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
38 Antalya 5 Ocak 2010 29 Nisan 2019 14:56 5