Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ücretsiz Kayıt İçin Grup Arıyorum

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
648458 4 Aralık 2016 5 Aralık 2016 13:12 278 1
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Merhaba,

SAE Istanbul'da ses mühendisliği öğrencisiyim. Dönem sonu müzik prodüksiyonu ödevim için önümüzdeki 2 hafta içerisinde kayıtlarını alabileceğim bir müzik grubuna ihtiyacım var. Herhangi bir müzik türü olabilir.

Kayıt için gerekli stüdyo okulda mevcut, kiralama ücreti yok. Onun dışında okulda davul seti var fakat en azından grup kendi zillerini getirebilirse daha verimli olur.

Yukarıda bahsettiğim gibi öğrenciyim ve bu çalışma benim ödevim olacağından recording/editing/mixing/mastering için herhangi bir ücret talep etmiyorum. Buna karşılık, müzisyenlerin sahip olmadığı amfi vb. araçları kendilerinin temin etmelerini bekliyorum (Kiralama gerekirse yardımcı olmaya çalışırım). Kayıtlar alındıktan sonra ödev olarak teslim edeceğim prodüksiyonu gruba da vereceğim.

5 Aralık - 15 Aralık tarihleri içerisinde kayıtların alınması gerekiyor. Stüdyo (SAE Istanbul) Karaköy Galata Kulesi yakınında, Fransız St. Benoit Lisesi'nin üstünde kalıyor. İlgilenenler, detayları konuşabilmemiz için bana [email protected] adresinden ulaşabilirler.
egekyl
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
32 İstanbul 4 Aralık 2016 26 Nisan 2019 02:57 1