Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Swing Mikki Signature+Deri Askı+FenderJack+Kılıf

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
649164 9 Ocak 2017 9 Ocak 2017 17:44 1137 4
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Swing Mikki Signature Bas gitar

1.150 TL

Swing Mikki Signature Bas Gitar
Swing Mikki Signature modeli Kore üretimi, Ash (dişbudak) gövdeli ve 18 volt aktif devreye sahip üst sınıf Jazz bas modelidir.

Üzerinde standard olarak gelen 18 Volt GH-401 Preamp 3 bandı kontrol etmenizi sağlar. (Bass, Mid, Treble). Ayrıca üzerindeki aktif pasif switch ile dilerseniz klasik pasif tonlarına da geçiş yapabilirsiniz. Bu model "True Bypass" olduğu için pasif konumda sinyal preamp içerisinden geçmez, direkt manyetiklerden gelen tonu alırsınız. Bu sayede hem o saf tonun değişime uğraması engellenir, hem de preampın pili bitse bile pasif modda çalmaya devam edebilirsiniz. Bunun yanısıra aktif modda iken 3 band preamp ile birlikte "Tone" potu da devrededir. Sadece özel yapım modellerde bulabileceğiniz bu özellik sayesinde de ton aralığı oldukça geniştir.
Swing Jazz Custom manyetikler ise GH-401 preamp ile uyum içerisinde çalışır. Manyetiklerdeki bakır kaplama gürültü azaltımına yardımcı olur.

Ürün tüm ayarları yapılmış olarak orijinal Swing gig-bag hediyesi ile gönderilmektedir.
GenelModelSwing Mikki SignatureRenklerTransparent Red, Natural, SunburstGövde ve SapGövde AğacıAsh (Dişbudak)Gövde ŞekliJazz BassPerde Sayısı20Perde ÖlçüsüMedium (2.4 mm)Klavye AğacıAkçaağaç (Maple)Klavye Yarıçapı7,25" (184 mm)Sap AğacıKanada Akçaağaç (Canadian Hard Maple)Üst Eşik Eni1,5" (38 mm)Skala Uzunluğu34" (864 mm)ElektronikManyetiklerSwing Jazz Custom Manyetik SetiPreampSwing GH-401 Preamp 18vPasif ModTrue BypassKontrollerVolume - Tone Çift Katlı Pot, Blend Bas / Mid / Treble 3 band EQ Aktif/Pasif SwitchAksamlarAksam RengiKromKöprüSwing J-Bass Tipi Çelik KöprüTel Aralığı19 mmÜst Eşik CinsiGraphTech NuboneAkort BurgularıSwing Vintage Tipi BurgularPickguardSiyahTellerD'AddarioAksesuarlarCase / Gig BagOrijinal Swing Gig-BagDiğerAlyan Anahtarları
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
sertacaygun
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
33 Ankara 12 Mayıs 2012 9 Ocak 2017 16:48 1