Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Epiphone Prophecy Les Paul Custom GX (modifiyeli)

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
649969 12 Şubat 2017 25 Şubat 2017 19:24 730 4
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

1.600 TL

Gitarın üstündeki manyetikler vintage Gibson sonex 80 manyetikleridir. Arasanız da kolay kolay bulamayacağınız özel koleksiyon manyetiklerdir. Gitar Gibson Usa seviyesinde bir kaliteye sahip bir çok karaktere bürünebilen bir gitar. Mantıklı takas tekliflerine açığım. Bu fiyata böyle bir gitar, bulamayacağınız bir fırsat.
Genel özellikler ise; Maun gövde, akçaağaç gövde üstü, 24 perdeli Speed Taper satin sap ile iki tam oktav, jumbo fretler, eşsiz blade inlay işlemeler ve el işi boya lekeleme. Yeni Prophecy koleksiyonu, üç senelik dizayn çalışması ve testi sonucu ortaya çıkmıştır. Teknik Özellikler Seri : Les Paul Custom GX Renk : Black Cherry Ürün Kodu : ENCSBCGH1 Gövde Gövde Ağacı : Maun Gövde Ağacı (Üst)Akçaağaç Gövde Şekli: Les Paul Gövde Cila : Nitroselüloz Sap Perde Sayısı : 24 Klavye Ağacı :Gülağacı Sap Ağacı : Maun Skala Uzunluğu : 24 3/4" Elektronik Manyetik Düzeni : HH Köprü Manyetiği : Gibson Dirty Fingers humbucker pickup Sap Manyetiği : Gibson Dirty Fingers humbucker pickups Manyetik Seçimi : 3 Aksamlar Köprü : Lock Tone tune-o-matic
Bu ilan takasa açıktır
Mantıklı, eş değer gitar takaslarına açığım.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
Onder5442
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
26 Sakarya 14 Eylül 2016 27 Aralık 2017 21:07 2

Alışveriş önerileri