Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kelepir Roland TD30K Elektronik Davul Seti

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
650156 21 Şubat 2017 25 Mart 2017 14:59 4698 10
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Roland TD Series Elektronik davul

13.000 TL

Davulu Nisan 2015’te Garaj.org’un online mağazasından aldım. Kısa bir süre sonra yurt dışına çıktım ve neredeyse hiç kullanamadım. Sadece tatil için Türkiye'ye geldiğimde kullanabildim. Setin garantisi Nisan 2017’ye kadar devam ediyor.

Set, sıfırdan farksızdır. Garantisi ve faturaları mevcuttur. Setin hiçbir parçası ev dışında kullanılmadı. Çizik, darbe izi, elektronik arıza vs. kesinlikle söz konusu değildir. Davulum uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanılabilir durumdadır.

Set Roland V-Pro TD-30K modelidir. Profesyonel bir davul setidir. Seti merak edenler youtube üzerinden sayısız videoya ulaşabilir. Ayrıca isterseniz Üsküdar’daki evime gelip davulu deneyebilirsiniz.

Sadece Roland V-Pro TD-30K davul seti şu anda Zuhal Müzik'te yaklaşık 17.500 TL'ye satılıyor. Orjinal sete sonradan 900TL değerinde 1 adet Roland CY12 zil ve sehpası, 400 TL değerinde bir davul taburesi, 1800 TL değerinde bir Pearl Eliminator twin pedal ve 800 TL değerinde bir Pearl hihat sehpası ekledim. Twin pedalla rahat kullanılabilmesi için iki ayaklı ve oldukça iyi bir model hi-hat sehpası aldım. Twin pedalın tokmakları da davuldaki “mesh head” denen deriye zarar vermemesi için değiştirildi.

Ayrıca fotoğraflarda görüldüğü üzere setin evde komşuları rahatsız etmeden kullanılabilmesi için bir stand yaptım, sesi ve darbeyi söndüren izolasyon halıları aldım, iki tahta plakanın arasına tenis topları koydum ve bu standa 700 TL harcadım. Bu stand sayesinde davul bir apartman dairesinde rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Ayrıca modüle Roland V-Expressions tarafından geliştirilen ve toplamda 200 TL değerinde olan “Strike” ve “Rock Essentials” paketlerini ekledim. Bu paketlerin her birinde en az elli adet yeni kit var. Modülle birlikte gelen yaklaşık yüz adet kitle birlikte düşünüldüğünde neredeyse her tür müziğe ve ton ihtiyacına yanıt verebilecek, profesyonel olarak kullanılabilecek bir kit arşivi olduğu söylenebilir. Davulun modülü olan TD-30’un açık ara piyasadaki en iyi modül olduğunu ve ses kartı olarak da kullanılabileceğini, midi ya da usb kullanarak anında profesyonel kayıt imkanı sağladığını da ekleyeyim. Setle birlikte midi-to-usb kablosunu da vereceğim.

22 bin liranın üzerinde bir bütçeyle kurduğum bu seti, evlendikten sonra taşınacağım evde koyacak yer olmayacağı için satmak zorundayım.

Roland TD-30K elektronik davul seti, Pearl Eliminator twin pedal ve taşıma çantası, Pearl hi-hat sehpası, Roland CY-12 ek zil, Roland ek zil sehpası, davul taburesi, Roland V-Expressions kit paketleri, davul standı ve izolasyon malzemesini set olarak satıyorum. Hiçbir parçayı tek tek satmayı ya da takas etmeyi düşünmüyorum.

Tüm set için talep ettiğim fiyat: 13000 TL

Seti zaten “kelepir” denecek bir fiyatla satıyorum. Bu yüzden pazarlık kesinlikle söz konusu değildir.

Lütfen takas ya da pazarlık teklif etmeyin, vakit kaybetmeyelim. Setin ve diğer parçaların faturaları mevcuttur.

İrtibat için: 0506 140 35 60
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
24hoursago
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
37 İstanbul 18 Eylül 2016 22 Mart 2017 23:33 1

En yeni ikinci el ürünler

Roland TD3 Elektronik Bateri

Roland TD Series
Acil nakit ihtiyacından dolayı uygun fiyata veriyorum. İlk gelen alır. Roland TD3...
dengeliadam
İlana git
3.000
TL
3 yıl önce

Çok az kullanılmış Roland TD-1K Drum Kit Favoriler

Roland TD Series
Ürün yaklaşık 1 yıl önce e ticaret sitesinden alındı . En fazla 15 kere çalmışlığım vardır. Tertemi…
oben
İlana git
2.150
TL
5 yıl önce

Roland TD11 Satılık Temiz Elektro Davul

Roland TD Series
Temiz Kullanılmıştır.Hiçbir sorunu yoktur.Alan arkadaşa yanında maxtone kick pedal verilecektir. Tel…
Calaveraa
İlana git
4.750
TL
6 yıl önce