Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Antalya Merkez'de Özel Gitar Dersi & Kursu

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
652566 1 Temmuz 2017 3 Temmuz 2017 13:17 1017 1
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Ders veren Akustik gitar

Akustik gitar

1984 yılında İstanbul da doğdum. Gitar öğrenmeye 15 yaşında Finike Kültür ve Sanat Merkezi ‘nde konservatuar mezunu değerli bir öğretmenden Klasik ve Akustik Gitar üzerine özel ders alarak başladım. Yaklaşık 3 yıl boyunca özel olarak birebir yoğun gitar eğitimi aldım. 16 yıldır aralıksız Gitar ve Müzikle ilgilenmekteyim. Şu anda aktif meslek hayatım ve uzmanlığım Gitar ve Müzik üzerine devam etmektedir. 10 yıldır Antalya’da önemli oteller ve eğlence yerlerinde , yerel radyo ve televizyonlarda , çeşitli eğlence organizasyonlarında canlı müzik ve dinleti yaparak birçok sahne tecrübesi edindim. 8 yıl önce yoğun istek üzerine birikim ve tecrübelerimi Gitara ve Müziğe ilgi duyan insanlarla paylaşmaya başladım. Antalya’da özel bir müzik dershanesinde 2 yıl süresince Gitar Eğitmenliği yaptım. 7 ‘ den 70 ’ e her yaştan Gitar çalmak isteyen birçok kişiye gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi öğrettim. Şu anda aktif olarak Işıklar Caddesi / Antalya Lisesi civarındaki atölyemde özel ders vermeye devam etmekteyim. Elleriniz ve parmaklarınız ile ilgili fiziksel bir engeliniz yok ise gitar çalmak kesinlikle çok zor yada imkansız değildir. Sadece biraz heves ve çaba ile 6-7 ay içerisinde gitara teorik ve pratik biçimde hakim olarak ortalama düzeyde bir gitarist olabilir , bilinçli ve kontrollü bir şekilde gitardan ve dudaklarınızın arasından güzel sesler çıkararak gitar çalıp şarkı söylemeye başlayabilirsiniz. Yardıma ihtiyacı olan bilhassa istekli ve meraklı kişileri bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak üzere bekliyorum.

BİLİNMESİ GEREKENLER :

- Eğer gitarınız yok ise anlaşmalı bir müzik mağazasından gerçek fiyatından daha UYGUN FİYAT’a özenle seçerek iyi bir GİTAR edinmenizi sağlıyorum!

- Gitarınızla ilgili bir problem yada arıza meydana gelirse gerekli TEKNİK DESTEK imkanı mevcuttur !

- Gitar öğrenmeniz için gerekli olan yazılı GİTAR METODU ’nu CD’si ile öğrenciye ders süresince ÜCRETSİZ temin ediyorum.

- Gerekli olan , metod dışında faydalanacağımız YAZILI KAYNAKLAR’ ın ve ŞARKI NOTALARI ‘ nın kopyalarını öğrencinin olmak kaydıyla ders süresince ÜCRETSİZ olarak veriyorum..

- Atölyemde BİLGİSAYAR ve WİRELESS İNTERNET mevcuttur. Gerektiğinde ders esnasında TEKNOLOJİK DESTEK alabilme imkanımız vardır

- DERSLER kesinlikle BİREBİR şekilde ÖZEL olarak yapılır. TERCİHEN dilerseniz yakın arkadaş yada kardeş şeklinde en fazla 2 KİŞİ olmak koşuluyla grup dersi yapabiliriz ! Bu tür bir koşulda KARDEŞ İNDİRİMİ sağlıyorum !

- DERSLER ‘ i IŞIKLAR CADDESİ civarındaki ATÖLYEMDE yapıyorum. TERCİHEN fiyat farkıyla ÖĞRENCİNİN EVİ ‘ nde yapma alternatifi mevcuttur !

DERS PROGRAMI :

- HAFTADA 1 DERS yaparak 25 HAFTA ‘ lık (yaklaşık 6 Ay ) bir program uyguluyorum. Ders programım gitar çalıp şarkı söyleyebilmek için gerekli olan teorik ve pratik her konuyu içermektedir. Ders programı ilk ders öğrenciye elden teslim edilecektir !

- TERCİHEN ders süresini kısaltmak isteyenler farklı günlerde HAFTADA 2 DERS alarak eğitimlerini 12-13 HAFTA ‘ da tamamlayabilirler. Ancak bu kısa program sıkı bir çalışma gerektirmektedir !

- DERS GÜNÜ ve SAATİ diğer öğrencilerin ders saatleriyle çakışmadığı sürece , haftanın her hangi bir günü 13.00 – 19.30 arasında olmak koşuluyla ÖĞRENCİNİN İSTEDİĞİ GÜN ve SAAT ‘ e sabitlenecektir! Öğrencinin yada Öğretmenin gününde ve saatinde derse katılamayacağı İSTİSNA DURUM ‘ larda en yakın uygun gün ve saatte TELAFİ DERSİ yapılacaktır.

- DERS SÜRESİ ortalama 2 saattir .

- 1 DERS ÜCRETİ kendi atölyemde 75 TL , öğrencinin evinde 100 TL dir. Kardeş statüsünde İKİLİ yapılan DERSLER kendi atölyemde 100 TL öğrencinin evinde 125 TL dir !

- ÖDEMELER en geç 4 DERS in sonunda TOPLU olarak yapılır ! Dilerseniz her ders sonunda ödeyebilirsiniz ! Yapılan dersler ve ödemeler YOKLAMA KAĞIDI ve ÖDEME TABLOSU kullanılarak her ders sonunda TARİH , SAAT ve İMZA olarak kaydedilir.

İrtibat : 0554 519 18 64

https://www.facebook.com/kizilcikugur
luckandroll
uğur kızılcık
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
40 Antalya 1 Temmuz 2017 1 Temmuz 2017 19:39 1

Eğitim Önerileri

Aranjör Dersi Verilir

Ders veren: Akustik gitar
Değerli arkadaşlar, aranjör olabilmek için profesyonel program Cubase 6.5 dersi veriyorum. Eğitim ba…
raifhusicic
İlana git

10 ay önce

Sıfırdan ilk kapağa kadar balalaike oynamayı öğret

Ders veren: Akustik gitar
Bunlar sadece haftada bir hafta boyunca bazı egzersizlerin başkaları tarafından değiştirildiği balal…
Balalaika
İlana git

1 yıl önce

Vokal Koç

Ders veren: Akustik gitar
Vokal Koçluğu yapıyorum aynı şekilde Şan eğitimide vermekteyim profesyonel olarak İlgilenen arkadaşl…
Rndentear
İlana git

3 yıl önce

klasik,akustik,bas ukulele ve vokal dersleri

Ders veren: Akustik gitar
Merhabalar, *13 yıldır müzikle uğraşıp aktif olarak sahneye çıkıyorum. *Derslerimi bire bir ver…
yolgezer48
İlana git

3 yıl önce

Online Klasik - Akustik gitar dersi

Ders veren: Akustik gitar
Skype veya whatsapp üzerinde online gitar dersi vermekteyim. Temel gitar egzersizlerinden solo bir s…
gencgitarist
İlana git

3 yıl önce