Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ESP Ltd EC-1000 Vintage Black (EMG 81-65 Aktif)

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
656766 24 Şubat 2018 26 Şubat 2018 11:12 1331 8
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık LTD vintage black Elektro gitar

3.000 TL

Çok fazla anlatmama gerek yok . EMG 81-65 aktif manyetikler ile diri capcanlı enerjik ve sert tonlar almak son derece kolaydır. standart bir les paul gövdesine kıyasla yarı yarıya daha hafif ve oldukça ince klavye sayesinde hareket kontrolü daha kolaydır. Ekipmanınıza da bağlı olacak şekilde clean tonları için yelpazesi geniş ve tatmin edici.
hafifliği sayesinde uzun süre ayakta durmak yorucu hale gelmiyor. severek çaldım ancak tarzımı değiştirmeye karar verdiğimden başka denemelere girişeceğim.
sapı tamamen oturmuş durumda. en son ne zaman sap ayarı yaptırdığımı tam hatırlamıyorum. sıfır alınan yeni üretim gitarlardaki ağacın kuruyup sapın oturması sürecini atlatmak zorunda kalmaya gerek yok. ağacı oturmuş bir gitar. herhangi bi sorunu zaten yok. tertemiz baktım. model vintage olduğu için pirinç-metal aksamları (burgular, köprü vs.) kasıtlı paslanacak şekilde tasarlanmıştır.
piyasa şartlarında bu segment için olabilecek en uygun fiyatı verdim. Ki belirli bir kalite arayışındaysanız acı ama gerçek fakat kaliteli herhangi bir şeyi ucuza alamazsınız. bu dünyanın her yerinde böyledir. llütfen mantıksız absürd teklifler ile oyalamayınız.
-takaas düşünmüyorum. Yanında Soft case ile birlikte vereceğim.
Son fiyatıdır.
gereken teknik detaylar google dan bulunabilir.
sorunsuzdur. alan kişinin telleri değiştirmesi gerek sadece.
Gitarın kendi orijinal fotoğraflarıdır.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
crbn
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
36 Antalya 20 Şubat 2018 7 Mart 2018 02:50 8