Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ibanez AR300 Perdesiz Elektro Gitar Eşsiz!

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
658074 17 Mayıs 2018 12 Haziran 2018 13:27 556 2
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

550 USD

Ibanez AR300 Reissue Kore üretimi modeldir. Üretim yılı 2006'dır. Gitar usta luthier Hakan Seçkin tarafından perdesiz hale getirilmiştir. Perde demirleri sökülüp akrilik ile katman yapılarak parlak, atak karakteristiği oldukça hızlı ve kolay çalınabilen bir perdesiz elektro haline dönüştürülmüştür.

Gitar orjinal halinden oldukça uzaktır ve bir çok mod uygulanmıştır. Köprü kısmı Gotoh Tune-o-Matic ile, manyetikleri Seymour Duncan JB ve Jazz set (35. yıl özel serisi), köprü zebra kapaksız, sap zebra ancak nikel kapaklı haldedir.

Gitarda ayrıca 3 yollu switch yanında CTS potanslar bulunuyor, iki ayrı volume olarak ayarlandı. Ayrıca iki adet mini switch ile de kontroller oldukça geniş bir hale getirilmiştir.

Alt tarafttaki switch kill swtich görevi görerek direkt sinyali kapatmayı, veya 2. ve 3. pozisyonunda ise Rus üretimi bir radyodan elde edilmiş kapasitörü açık/kapalı konuma getirerek daha puslu sesler almanızı sağlar. Diğer switch ise iki pozisyonludur ve bir pozisyonunda tüm gitar sinyalini direkt köprü manyetiğinden çıkışa gönderir ve diğer konumda normal sinyal akışında çalışır.

Perde demirlerinin boşlukları fosfor eklenerek elde edilmiş bir ağaç toz karışımı ile doldurulduğundan karanlıkta yeşil olarak hafifçe ışıldar ve pozisyonları bulmakta zorluk çekmezsiniz.

Üzerine yapılan modifiye masrafları, malzemeler, işçilik düşünüldüğünde eşsiz bir gitar olduğunu fiyatının da makul olduğu anlaşılacaktır. Gitar Istanbul Beyoğlu'ndadır, Tünel bölgesinde iseniz önceden anlaşarak denettirebilirim, şehir dışı kargo da yapabilirim düzgünce paketleyerek.

Softcase, Planet Waves askı ve Dunlop Glide tel temizleyici ve kayganlaştırıcı hediyeleri de yanında verilecektir.

Ülke değiştireceğimden dolayı maalesef bu nadide enstrümanı satmak durumundayım. Fiyatta da indirim yaptım. Maksat işine yarayacak, çalacak birine gitsin.

Fiyatı ile ilgili şöyle bir bilgi daha ekleyeyim;

Üzerindeki Göldo Miniswitchler x 2 = €15
Duncan Manyetikler = €145
Gotoh Köprü = €25

Toplamı = $217 ediyordu... Umarım mantıklı gelir.

Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
cigilovic
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
39 İstanbul 17 Mayıs 2018 21 Nisan 2024 17:22 1

Alışveriş önerileri