Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ankara’da Sokak Müziği Yapmak İçin Ekip Kuruyorum

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
679524 1 Eylül 2023 15 Eylül 2023 18:50 88 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Bazı Cuma ve Cumartesi akşamları birlikte sokak müziği yapabileceğimiz ve sonra birlikte bir şeyler içmeye gidebileceğimiz bir ekip kurmak istiyorum.
* Herhangi bir kar amacı olmayacak, para toplanmayacak, sadece eğlenmek ve dinleyenleri eğlendirmek amaçlı bir grup olacak.
* Birlikte iyi müzik yapabilmek için öncelikle iyi arkadaş olmak gerektiğini düşünüyorum dolayısıyla karar vermeden önce video call ile veya buluşarak birer kahve içip biraz sohbet edip birlikte uyumlu olup olamayacağımızı görmek iyi olur.
* Eski/yeni yerli ve yabancı şarkıları akustik tarzda coverlayabiliriz.
* Ben vokal olarak yer alacağım, sadece bir adet sahne deneyimim var, bir süre şan dersi aldım fakat kesinlikle profesyonel olduğum düşünülmesin, yazılım sektörü emekçisiyim :)
* Amatör ruhun çok değerli olduğunu düşünüyorum ve aynı şekilde düşünen ve bunu korumak isteyen kişilerle müzik yapmayı çok isterim.
* Akustik gitar çalan ve perküsyon yapan arkadaşlar en azından başlangıç için yeterli olacaktır diye düşünüyorum, olmayabilir de, fikirlere açığım.
Daha önce sokak müziği yapmış kişilerin deneyimlerini dinlemeyi de çok isterim, bu arkadaşların bu oluşumda yer almak istemeseler bile verebilecekleri bilgiler için iletişime geçmeleri beni çok mutlu eder :)

Ankara’da Ümitköy/Çayyolu taraflarında yaşayan 30 yaş üstü ve yukarıda yazdıklarımdın iyi bir fikir olduğunu düşünen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
Yeni Garaj
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
34 İstanbul 16 Mayıs 2023 ? 1301